Actic Oslo Furuset

På Furuset senter i Oslo finner du et helt nyoppusset Actic senter. Her kan du boltre deg på en stor maskinpark, kondisjonsavdeling og to frivektsavdelinger.  Vi har et bredt utvalg av gruppetrening som Spinning, Zumba og Piloxing. Tilgang til Furuset bad er inkludert i medlemskapet.

Grunnet coronasituasjonen vil det kunne være midlertidige begrensninger i bruk av svømmehall/garderober på Actic Furuset/Actic Nordtvet. Vi beklager ulempene dette medfører. Vi viser til Oslo kommune sine nettsider for oppdatert informasjon rundt situasjonen, samt medlemsmail.*

Oslo kommune – Furuset bad: https://www.oslo.kommune.no/natur-kultur-og-fritid/svommehaller-i-oslo/furuset-bad/

*Er du medlem og ikke får informasjon på epost? Akseptér mailkommunikasjon fra oss i MyActic-> Mitt medlemskap -> Samtykke, eller ta kontakt med ditt nærmeste senter.

Besøksstatistikk

Hvor mange er det som trener akkurat nå? Her ser du sanntidsstatistikk, slik at du enkelt kan følge med på om det er fullt hos oss eller ikke, og besøksprognoser time for time.

Besøkende, time for time

Her kan du planlegge treningen din etter antall besøkende hvis du vil. Fargen på søylene viser om det er få eller mange hos oss.

Få besøkende, 0-65% belegg - Få besøkende på senteret.

Flere besøkere, 66%-85% belegg - Flere besøkende på senteret.

Mange besøkere, 86%-100% belegg - Mange besøkende på senteret.

Status i sanntid

Henter statistikk...
Åpningstider
Detaljert informasjon
Gym, gruppetimer, garderober og basseng åpent som vanlig igjen fra Mandag 11.10.2021
Tilbud
Ukens treningsøkter
For å booke time logger du inn på Mine sider

Kostnadsfri prøvetrening

Prøv oss kostnadsfritt i 7 dager. Husk å teste ut en gruppetime også, dersom du skal prøve et senter som tilbyr dét!

Tren for livet og bli belønnet!

Se timer og book deg på, følg med på treningsstatistikken din og blir belønnet i MyActic, som er vårt lojalitetsprogram.

Actic Anywhere er vår digitale møteplass for trening. I Actic Anywhere-appen finner du inspirerende programmer og økter som passer alle – laget av våre beste trenere.

Medlemskampanje

Verv en venn og få 5000p

Nå kan du invitere venner til å bli dine treningskompiser. I tillegg får du 5 000p som bonus for hver venn som blir nytt medlem! Logg inn og hent din link som du kan sende videre til dine venner.

Vi har mange dyktige trenere som gjerne hjelper deg å nå neste nivå i treningen din. Bli inspirert, motivert, og skap gode rutiner sammen med oss!

Mange steder finner du Actic i tilknytning til en svømmehall.  Da er tilgang til badet inkludert i medlemskapet ditt.

Treningssenter Kjøp medlemskap
Handlevogn
Prøvetren
Kunde-
service
Kundeservice