Personlig trening

Trene med PT?

Vi hjelper det uansett om du har trent med PT før eller har lyst til å prøve for første gang. Fyll ut skjemaet under så kontakter vi deg.

Forespørsel om PT

Vi behandler dine personopplysninger med det formål å administrere din avtale med oss, for å forbedre våre tjenester og for å gjøre at din opplevelse hos oss blir så god som overhode mulig. Se vilkår hvis du vil lese mer om vår personopplysningspolicy.

Den raskeste måten å komme i form på

Tenk deg å ha en person som bare fokuserer på hvordan treningen kan bli morsommere og mer effektiv for deg. Som heier deg frem når du føler deg litt umotivert, og jubler sammen med deg når du når målene dine. Det får du hvis du velger å bruke personlig trener.
En personlig trener (PT) hos Actic er godt utdannet og har bred kunnskap om alt fra kosthold til motivasjon og treningsformer.

Det er mange grunner til å bruke en personlig trener

Medlemmene våre som bruker personlig trener, gjør det av mange ulike grunner. Du har kanskje planer om å løpe Jentemila, sykle Birken eller bestige et fjell et eller annet sted i verden? Eller kanskje du bare vil bli sterkere, mer opplagt eller gå ned i vekt? Prøv trening med en høyt kvalifisert, personlig trener på Actic – det vil garantert forbedre både treningen og resultatene.
På nettsidene til de enkelte treningssentrene kan du se om ditt senter tilbyr trening med personlig trener.

En personlig trener som kjenner deg

Samarbeidet med en personlig trener (PT) starter alltid med en behovsanalyse. Du forteller om hva og hvordan du har trent tidligere, og om du har sykdommer eller skader som kan påvirke treningen. Sammen ser dere nærmere på livssituasjonen din, hvilke muligheter du har for å trene, hva du ønsker å oppnå og hvilke mål du vil sette deg.
Dere avtaler også hvor ofte du skal trene sammen med personlig trener. Den personlige treneren setter opp et treningsprogram til deg før hver treningsøkt og dokumenterer resultatene slik at du enkelt kan følge med på fremgangen.
Kontakt ditt nærmeste senter for mer informasjon og for å avtale en gratis konsultasjon.

Treningssenter Bli medlem
Handlevogn
Kunde-
service
Kundeservice