Personlig trening

Vil du komme i gang med PT-trening?

Om du har trent med PT tidligere, eller bare er nysgjerrig og har lyst å teste det ut - har vi PT'er som passer til ethvert behov og ønske!

 

 

Prøv den raskeste måten å komme i form på

Tenk deg å ha en person som bare fokuserer på hvordan treningen kan bli morsommere og mer effektiv for deg. Som heier deg frem når du føler deg litt umotivert, og jubler sammen med deg når du når målene dine. Det får du hvis du velger å bruke personlig trener.

En personlig trener (PT) hos Actic er utdannet, lisensiert og har bred kunnskap om alt fra kosthold til motivasjon og treningsformer.

Det er mange grunner til å bruke en personlig trener

Medlemmene våre som bruker personlig trener, gjør det av mange ulike grunner. Du har kanskje planer om å løpe Jentemila, sykle Birken eller bestige et fjell et eller annet sted i verden? Eller kanskje du bare vil bli sterkere, mer opplagt eller gå ned i vekt? Prøv trening med en høyt kvalifisert, personlig trener på Actic – det vil garantert forbedre både treningen og resultatene.

nettsidene til de enkelte treningssentrene kan du se om ditt senter tilbyr trening med personlig trener.

En personlig trener som kjenner deg

Samarbeidet med en personlig trener (PT) starter alltid med en behovsanalyse. Du forteller om hva og hvordan du har trent tidligere, og om du har sykdommer eller skader som kan påvirke treningen. Sammen ser dere nærmere på livssituasjonen din, hvilke muligheter du har for å trene, hva du ønsker å oppnå og hvilke mål du vil sette deg.

Dere avtaler også hvor ofte du skal trene sammen med personlig trener. Den personlige treneren setter opp et treningsprogram til deg før hver treningsøkt og dokumenterer resultatene slik at du enkelt kan følge med på fremgangen.

Kontakt ditt nærmeste senter for mer informasjon og for å avtale en gratis konsultasjon.

[et_social_share]

  • Behandling av personopplysninger

    Vi behandler dine personopplysninger med det formål å administrere din avtale med oss, for å forbedre våre tjenester og for å gjøre at din opplevelse hos oss blir så god som overhode mulig. Les mer om vår personopplysningspolicy og medlemsvilkår.

Takk!

Vil du vite mer om hvordan det er å trene med en PT? Da bør du bestille en gratis PT-veiledningstime. Fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt med deg.

Tidseffektiv trening som gir resultater!

Lær deg å trene etter HIT-metoden!

Synes du det er vanskelig å finne tid til å trene? Eller ønsker du rett og slett å få mest mulig ut av hver treningsøkt? Hos Actic trener vi etter treningsmetoden HIT (høyintensitetstrening), som innebærer at du på bare 20 minutter får trent kroppen tilstrekkelig. 

Les mer!

 

 

Group 7

 

Se

#ingenunnskyldninger