Actic Anywhere

Tren hvor du vil. Når du vil.

Priser

Tren hvor du vil med Actic!

Actic Anywhere er vår online møteplass for trening. Her finner du alt fra gruppetrening til inspirerende programmer og økter som passer alle. Du kan også følge med på treningsstatistikken din, følge venner, lage grupper og utfordringer.
Med Actic Anywhere kan du gjennomføre treningen din på en morsom og inspirerende måte hvor og når du vil – rett og slett ANYWHERE.
Har du et aktivt medlemskap på et Acticsenter har du fri tilgang til tjenesten i Actic-appen. Hvis du ikke er medlem, og bare har lyst til å trene online, kan du tegne et bindingsfritt online medlemskap til kr. 79,- per måned.

Du finner lenker for å laste ned appen nedenfor. Last ned, og logg inn med samme e-post/MedlemsID og passord som du bruker for å logge inn på “Mine sider” på actic.no. Du må ha et medlemskap for å logge inn.
Dersom du ikke får logget inn, eller ikke husker passordet ditt, kan du sette et nytt passord HER ved å trykke på «Be om passord». Passordet må være på minimum 6 tegn, hvorav minst 1 stor bokstav, og minimum 1 tall.
Ønsker du å bli medlem og få tilgang til ett eller flere av våre senter kjøper du medlemskap her.

Et Actic Anywhere-medlemskap gir deg tilgang til
 • Treningsøkter

  En treningsøkt er er bygget opp av flere ulike øvelser som skal utføres på en gitt tid, eller med et visst antall repetisjoner. I Øktbiblioteket i appen vår finner du et bredt utvalg av økter innen kategorier som funksjonell styrke, bevegelighet, stretching og utholdenhet. I tillegg finner du rene egenvekts-, og kjernemuskulaturøvelser, og inspirasjon til effektive økter både til trening på senteret og til hjemmetreningen.

 • Gruppetrening

  En gruppetime i Actic Anywhere er en filmet gruppetime, som gir deg som deltaker tilgang til å trene sammen med en instruktør på samme måte som på en gruppetime på et senter. Forskjellen er at du selv bestemmer når det passer deg best å kjøre timen.

 • Treningsprogrammer

  Et program er en samling økter som har blitt satt sammen med hensikt om om å bygge progresjon over tid og for å nå et spesifikt mål. Øktene legges inn i treningsloggen din.

 • Synkronisering

  Du kan koble appen sammen med populære tredjeparts aktivitetstrackers for å synkronisere all trening du utfører og se statistikk over den.

 • Treningsstatistikk

  Hold oversikt over treningen din, og motiver deg selv ved å følge progresjon og utvikling over tid.

Treningssenter Bli medlem
Handlevogn
Kunde-
service
Kundeservice