Om Actic

Om treningskjeden Actic

Actic er en ledende treningskjede med over 160 treningssentre og 170 000 medlemmer totalt i Norge, Sverige, Tyskland og Østerrike.

Actic ble grunnlagt i 1981 og het da Nautilus. Treningsskjeden ekspanderte kraftig på 1990- og 2000-tallet og våren 2010 byttet vi navn fra Nautilus til Actic.
I Norge har Actic per april 2021 22 sentre fra Skien i sør til Alta i nord. Majoriteten av de øvrige sentrene ligger i Sverige og Tyskland.
Vårt fokus er å skape et friskere samfunn ved å inspirere og engasjere alle mennesker til bedre helse og økt velvære. Vi sørger for gode forutsetninger for trening på velutstyrte treningssentre og med velutdannede instruktører som hjelper medlemmene med å nå målene sine.

Trening som passer for deg

De fleste treningssentrene tilbyr et bredt utvalg av gruppetreningstimer og dyktige Personlige Trenere (PTer). Medlemskapet inkluderer kostnadsfri prøvetime og veiledning med instruktør, samt et personlig tilpasset treningsprogram. 20 av treningssentrene våre ligger i tilknytning til en svømmehall, og da inngår inngang til svømmehallen i medlemskapet. Vi tilbyr trening for både privatpersoner og bedrifter. Se mer info om vårt bedriftstilbud her.

 

Treningssenter Kjøp medlemskap
Handlevogn
Prøvetren
Kunde-
service
Kundeservice