Om Actic

Om treningskjeden Actic

Actic er en ledende treningskjede med over 160 treningssentre og 170 000 medlemmer totalt i Norge, Sverige, Tyskland og Østerrike.

Actic ble grunnlagt i 1981 og het da Nautilus. Treningsskjeden ekspanderte kraftig på 1990- og 2000-tallet og våren 2010 byttet vi navn fra Nautilus til Actic.
I Norge har Actic per april 2021 22 sentre fra Skien i sør til Alta i nord. Majoriteten av de øvrige sentrene ligger i Sverige og Tyskland.
Vårt fokus er å skape et friskere samfunn ved å inspirere og engasjere alle mennesker til bedre helse og økt velvære. Vi sørger for gode forutsetninger for trening på velutstyrte treningssentre og med velutdannede instruktører som hjelper medlemmene med å nå målene sine.

Trening som passer for deg

Hvorfor Actic?
På Actic er alle velkomne! Vi tilbyr trening for livet uansett hvor du er – på treningssenteret, ute, eller digitalt i appen vår Actic Anywhere. Velkommen til oss på Actic! Svøm, tren styrketrening i studio, bli med på en yogatime eller en utfordrende høyintensivtrening med en av våre dyktige instruktører. Senterne våre er utstyrt med kondisjons- og treningsapparater, frivekter og annet utstyr for at du skal få mest mulig ut av treningen din. Vårt personale er der for deg, og hjelper deg gjerne videre på din treningsreise.

 

Treningssenter Kjøp medlemskap
Handlevogn
Prøvetren
Kunde-
service
Kundeservice