Om Actic

Actic er en ledende treningskjede med 168 treningssentre og over 230 000 medlemmer i Sverige, Norge, Finland, Tyskland og Østerrike. Sverige er Actics største marked med cirka 140 000 medlemmer fordelt på over 100 treningssentre fra Ystad i sør til Kiruna i nord. Actic ble grunnlagt i 1981 og het da Nautilus. Bedriften ekspanderte kraftig på 1990- og 2000-tallet. Våren 2010 byttet vi navn fra Nautilus til Actic. De siste to årene har vi etablert 15 nye treningssentre – i dag har vi altså 144 sentre.

Vårt fokus er å skape et friskere samfunn ved å inspirere og engasjere alle mennesker til bedre helse og økt velvære. Vi sørger for gode forutsetninger for trening på velutstyrte treningssentre og med velutdannede instruktører som hjelper medlemmene med å nå målene sine. 

Trening som passer for deg

De fleste treningssentrene tilbyr et bredt utvalg av gruppetreningstimer. Medlemskapet inkluderer kostnadsfri prøvetime og veiledning med instruktør, samt et personlig tilpasset treningsprogram. Mange av treningssentrene våre ligger i tilknytning til en svømmehall, og da inngår inngang til svømmehallen i medlemskapet. Vi tilbyr trening for både privatpersoner og bedrifter.

Kostnadsfri prøvetime

Vi inviterer deg til en kostnadsfri prøvetime på 60 minutter. Du velger om du vil trene i treningsstudioet eller være med på gruppetrening.

 

Kostnadsfri prøvetime

Fyll ut skjemaet for å be om en prøvetime.

Så starter vi!