Om Actic

Actic er en ledende treningskjede med totalt 179 treningssentre og over 230 000 medlemmer i Norge, Sverige, Finland, Tyskland og Østerrike. Actic ble grunnlagt i 1981 og het da Nautilus. Treningsskjeden ekspanderte kraftig på 1990- og 2000-tallet og våren 2010 byttet vi navn fra Nautilus til Actic. I Norge har Actic 23 sentre fra Skien i sør til Alta i nord. Forøvrig har Actic 129 senter i Sverige, 3 i Finland, 22 i Tyskland og 1 i Østerrike. Vårt fokus er å skape et friskere samfunn ved å inspirere og engasjere alle mennesker til bedre helse og økt velvære. Vi sørger for gode forutsetninger for trening på velutstyrte treningssentre og med velutdannede instruktører som hjelper medlemmene med å nå målene sine. 

Trening som passer for deg

De fleste treningssentrene tilbyr et bredt utvalg av gruppetreningstimer. Medlemskapet inkluderer kostnadsfri prøvetime og veiledning med instruktør, samt et personlig tilpasset treningsprogram. Mange av treningssentrene våre ligger i tilknytning til en svømmehall, og da inngår inngang til svømmehallen i medlemskapet. Vi tilbyr trening for både privatpersoner og bedrifter.

Kostnadsfri prøvetime

Vi inviterer deg til en kostnadsfri prøvetime på 60 minutter. Du velger om du vil trene i treningsstudioet eller være med på gruppetrening.

 

Kostnadsfri prøvetime

Fyll ut skjemaet for å be om en prøvetime.

Henter personlige opplysninger…

Du har allerede et aktivt medlemskap hos oss og kan derfor ikke benytte deg av Gratis prøvetrening tilbudet. Kontakt ditt treningssenter hvis du har spørsmål om ditt medlemskap!

Du har allerede en konto hos Actic og kan derfor ikke benytte deg av Gratis prøvetrening tilbudet. Kontakt ditt treningssenter hvis du har spørsmål om ditt medlemskap!

Skriv inn et gyldig fødselsdato

Du kan dessverre ikke kjøpe medlemskap siden du er under 18 år. Hvis du tar med en forelder eller ansvarlig betaler over 18 år til treningssenteret, hjelper vi deg med å få satt opp et medlemskap.

  • Personopplysninger

    Vi behandler dine personopplysninger med det formål å administrere din avtale med oss, for å forbedre våre tjenester og for å gjøre at din opplevelse hos oss blir så god som overhode mulig. Les mer om vår personopplysningspolicy og medlemsvilkår.

  • Se vilkår

Så starter vi!