For bedrift

Trening for din bedrift

Friske ansatte er en av bedriftens viktigste ressurser. Gjennom målrettet og strategisk arbeid med trening kan bedriften redusere sykefraværet. Samtidig vil det øke produktiviteten og effektiviteten til de ansatte.
For å forbedre folks helse må flere mennesker på flere arbeidsplasser engasjeres til et aktivt liv. Actic har et unikt konsept og den kompetansen som kreves for å få i gang de som tidligere ikke har trent, men også hjelpe dem som allerede er i gang, med å utvikle seg og ta neste steg i treningen.
Actic kan være starten på dine medarbeideres vei til en mer aktiv og sunnere livsstil. Noe som igjen kan bety mer energi, større lykkefølelse og bedre psyke.
Vi ser frem til et godt treningssamarbeid!

Actic som samarbeidspartner

Vi har 20 års erfaring med å utvikle tilpassede treningsløsninger for bedrifter innen de fleste bransjer og virksomhetsområder. Slik kan du være trygg på at vi finner en løsning som passer din bedrift.

Vil du vite mer?

Vil du vite mer om hvordan bedriften kan bidra til å fremme medarbeidernes helse? Send oss en e-post, så kontakter vi deg og forteller mer om hvordan vi kan skape treningsløsninger som passer akkurat din bedrift.
 

Treningssenter Bli medlem
Handlevogn
Kunde-
service
Kundeservice