Visjon og kjerneverdier

Den sunne visjonen

Vår visjon er et sunnere samfunn gjennom trening. Vi realiserer denne visjonen gjennom å inspirere og engasjere ett menneske om gangen til et aktivt treningsliv.
 

Actics kjerneverdier

Våre kjerneverdier er: Personlig, inspirerende, aktiv, profesjonell og ansvarsfull.

Personlig: Når du besøker Actic kan du forvente personlig imøtekommenhet og bli godt tatt vare på. Våre veiledere tar alltid utgangspunkt i dine behov og forutsetninger for å aktivt kunne hjelpe deg på beste sett.
Inspirerende: Når du blir tatt godt imot, for en positiv opplevelse og føler deg inspirert blir det lett å trene. Du får energi og lyst til å trene og ser frem til neste treningsbesøk. Vi i Actic vil være en inspirasjonskilde for deg både i fremgang og når det kan føles litt vanskeligere.
Aktiv: I Actic vil vi være engasjerte i treningen din, og slite sammen med deg. Vi tar initiativ og ser etter muligheter for at du skal oppnå dine mål.
Profesjonell: Som medlem skal du alltid kunne stole på våre råd og vår kompetanse. Alle som jobber hos Actic er kurset som veileder eller instruktør og brenner for å hjelpe deg med din trening.
Ansvarsfull: Vi vil ta ansvar for din trening, og gjør det lille ekstra for at du skal nå dine mål. Det finnes alltid noen du kan spørre om noe du lurer på, be om hjelp, tips eller inspirasjon.

Treningssenter Kjøp medlemskap
Handlevogn
Prøvetren
Kunde-
service
Kundeservice