Om Actic

Hvorfor bør du velge Actic?

En god treningskompis

Å være medlem hos Actic skal være som å ha en skikkelig god treningskompis. Her er alle velkommen og vi møter deg alltid med et smil og oppmuntrende ord – uansett som du kommer for å svømme eller være med på en Core-time.

En kompis er en du kan spørre om alt, også når spørsmålene er av det litt følsomme slaget. Sammen med en god kompis kan du føle deg trygg, og du kan dele både de morsomme og de vanskelige tingene. Vi ønsker å være den kompisen som kommer med oppmuntrende ord, men også den genuine vennen som vet når man skal holde litt avstand. Vi er aldri den slurvete kompisen, men snarere den som holder orden og passer på at alt fungerer som det skal.

Og dette er ikke nytt for oss. Vi har hatt kompiser i treningsverdenen i over tjue år. Noen har vokst fra oss, men hver dag får vi nye kompiser som vil være med i den store gjengen av entusiastiske treningsutøvere som utgjør Actic.

Vi ønsker helt enkelt å være en kompis som man vil være sammen med, både ofte og lenge. I svømmehallen og i treningsstudioet.

Velkommen til Actic!

Kostnadsfri prøvetime

Vi inviterer deg til en kostnadsfri prøvetime på 60 minutter. Du velger om du vil trene i treningsstudioet eller være med på gruppetrening.

 

Kostnadsfri prøvetime

Fyll ut skjemaet for å be om en prøvetime.

Henter personlige opplysninger…

Du har allerede et aktivt medlemskap hos oss og kan derfor ikke benytte deg av Gratis prøvetrening tilbudet. Kontakt ditt treningssenter hvis du har spørsmål om ditt medlemskap!

Du har allerede en konto hos Actic og kan derfor ikke benytte deg av Gratis prøvetrening tilbudet. Kontakt ditt treningssenter hvis du har spørsmål om ditt medlemskap!

Skriv inn et gyldig fødselsdato

Du kan dessverre ikke kjøpe medlemskap siden du er under 18 år. Hvis du tar med en forelder eller ansvarlig betaler over 18 år til treningssenteret, hjelper vi deg med å få satt opp et medlemskap.

  • Personopplysninger

    Vi behandler dine personopplysninger med det formål å administrere din avtale med oss, for å forbedre våre tjenester og for å gjøre at din opplevelse hos oss blir så god som overhode mulig. Les mer om vår personopplysningspolicy og medlemsvilkår.

  • Se vilkår

Så starter vi!