Trygg trening på Actic

Siden oppdateres løpende. Sist oppdatert 14.01.2022:

 
Velkommen tilbake til innendørs gruppetrening!  
Vi kan gjennomføre timer med opptil 20 personer, og med gjeldende avstandsregler for intensiteten på den aktuelle timen. 1 meter gjelder ved lav intensitet, og 2 meter gjelder ved høyintensitetstrening. Vi oppdaterer gruppetimeplanen løpende. Booking via appen.
 
Viktig informasjon for deg som skal trene:
 

  • Tren kun når du er frisk: Hold deg hjemme dersom du er i tvil. Alle med symptomer på Covid-19 skal holde seg hjemme.  
  • Pass på god håndhygiene: Vask hendene grundig med såpe og vann når du er hos oss, bruk hånddesinfeksjon ved ankomst og når du går.  
  • Rengjør utstyr før og etter bruk. Dette skal du bestandig gjøre – pandemi eller ei. Sprayflasker og papir er tilgjengelig på hele senteret.  
  • Bruk munnbind overalt på våre treningssentre der det ikke er mulig å holde 1 meters avstand til andre. Det betyr på vei inn til senteret, til- og fra garderoben, og når du er på vei ut av sentret. Du skal ikke å bruke munnbind når du trener, men ha det med deg rundt på senteret, i tilfelle det er trangt i ganger eller trapper.   
  • Følg personalets anvisninger om gjeldende smitteverntiltak på ditt senter, og pass på at du holder seg oppdatert med tanke på eventuelle endringer.  
Vi anbefaler at du følger med på besøksstatistikken på senteret ditt, og oppfordrer deg til å velge mindre populære tider å trene på – tren på dagtid om du har mulighet til det!  
 
Lokale forhold 
Sist oppdatert: 14. januar 2022 
Alle våre sentre er åpne. Det kan være lokale variasjoner med tanke på hvilke restriksjoner som gjelder. Hold deg oppdatert og still spørsmål dersom du er usikker. 
Ta kontakt med ditt nærmeste senter for mer informasjon. 
 
VIKTIG:
Vi oppbevarer informasjon om kunder som har trent i 2 uker, dette for å kunne utføre smittesporing i samarbeid med kommuneoverlegen.
Ved spørsmål kan du kontakte kundeservice@actic.no
 
Les om Koronasituasjonen på regjeringen.no her: https://www.regjeringen.no/no/tema/Koronasituasjonen/id2692388/

Lokale forhold

Sist oppdatert: 15. desember 2021

Alle våre sentre er åpne men det er stedsspesifikke restriksjoner, som det er blitt informert om til de medlemmene det berører per e-post. Mange bad er stengt.

Ta kontakt med ditt nærmeste senter for mer informasjon.

Kontaktskjema ved smitte av Covid-19

Er du smittet av Covid-19 og har trent på et av våre senter er det fint om du fyller ut skjemaet under så snart som mulig. Kontaktskjemaet kan også benyttes av kommuneoverleger, smittesporingsteam og lignende som ønsker direkte kontakt med vårt hovedkontor i Norge, eller om du har mistanke om smitte på et av våre senter.
Alle øvrige henvendelser bes rettes direkte til kundeservice@actic.no

Ytterligere informasjon

Actic følger myndighetenes anbefalinger og gjør lokalt tilpassede smittevernstiltak. Eventuelle nye tiltak på ditt lokale senter informeres om per e-post. Mottar du ikke e-poster fra oss?
1) Logg inn på Mine Sider og trykk på Mitt Medlemskap
2) Scroll ned og trykk på Samtykke
3) Huk av for Aksept under Kommunikasjon

Treningssenter Bli medlem
Handlevogn
Prøvetren
Kunde-
service
Kundeservice