Actic 

Coronaviruset (Covid-19)

ACTIC stenger samtlige senter i Norge midlertidig

Actics visjon er ”Et friskere samfunn gjennom trening” og medarbeiderne og medlemmenes sikkerhet er bedriftens høyeste prioritet. Actic følger myndighetenes anbefalinger og stenger derfor samtlige treningssenter.

Stengingen gjelder fra kl. 18.00 den 12. Mars 2020 og inntil videre. For å muliggjøre trening og bevegelse til tross for stenging, kommer Actic til å dele inspirasjon og tips for hjemme- og utendørstrening, ikke bare til Actics medlemmer men også til allmenheten. Mer informasjon om Actics treningssenter vil komme løpende.

Informasjon til våre treningskompiser

Det er viktig for oss å holde våre medlemmer oppdatert til enhver tid, og vi forstår at det er mange som lurer på hva som skjer med medlemskapet i mellomtiden.

Vi forholder oss til myndighetenes retningslinjer, og våre senter er derfor stengt frem til nye retningslinjer kommer. På bakgrunn av dette ber vi om din forståelse og tålmodighet i denne tøffe tiden. Vi ønsker alle et treningssenter å komme tilbake til, og det er ingen hemmelighet at vi er avhengig av at du opprettholder ditt medlemskap hos oss slik situasjonen er nå.

Vi vil komme tilbake til dere med en kompensasjonsmodell så snart vi vet mer om hva fremtiden bringer, men er det likevel slik at du har behov for å endre ditt medlemskap allerede nå – vil vår kundeservice selvsagt være behjelpelig med dette.

Mange medlemmer betaler forskuddsvis til oss, og trekket for april har allerede gått gjennom våre systemer. Vi ber dere derfor om å ikke gjøre noe med AvtaleGiroen i påvente av vår kompensasjonsmodell. Ta kontakt med vår kundeservice@actic.no dersom du har spørsmål, vi hjelper deg mer enn gjerne.

I mellomtiden håper vi dere alle er friske og i god form, og at vi snart ses igjen på trening hos oss!

//Varme tanker fra din treningskompis

Vår kundeservice opplever stor pågang per e-post, men vi vil svare alle så snart vi kan. Vennligst beregn noe lengre responstid. På forhånd takk.

Du når vår kundeservice på: kundeservice@actic.no

For presse ta kontakt med Maria Rydeng på: maria.rydeng@actic.no