Actic 

Coronaviruset (Covid-19)

Kontaktskjema ved smitte av Covid-19

Er du smittet av Covid-19 og har trent på et av våre senter er det fint om du fyller ut skjemaet under så snart som mulig. Kontaktskjemaet kan også benyttes av kommuneoverleger, smittesporingsteam og lignende som ønsker direkte kontakt med vårt hovedkontor i Norge, eller om du har mistanke om smitte på et av våre senter.

Alle øvrige henvendelser bes rettes direkte til kundeservice@actic.no

Informasjon sendt ut til alle medlemmer 10.06.20

Velkommen tilbake på trening hos oss!

Vi har ventet lenge på å kunne sende deg denne mailen, og kan nå med stor glede ønske deg velkommen tilbake til oss på Actic. Vi har savnet å trene med deg, og er så glade for å kunne informere om at vi nå åpner dørene igjen førstkommende mandag 15. juni! Noen ting vil bli litt annerledes, og vi må alle ta et ansvar for god håndhygiene og avstand fra hverandre.

Virke trening og Folkehelseinstituttet har utarbeidet en smittevernsveileder som vi ønsker at du setter deg godt inn i før du kommer på trening hos oss. De tre viktigste pilarene for smittevern er som følger:
1. Kunder og ansatte som har symptomer på covid-19 skal holde seg hjemme
2. God hånd- og hostehygiene, samt forsterket renhold
3. Holde minst 1 meters avstand og redusert kontakt mellom personer

Vi ønsker derfor at du gjør følgende tiltak når du trener hos oss:

– Tren når du er frisk. Kjenner du deg litt usikker på om du er frisk, er det viktig at du holder deg hjemme med hensyn til dine treningskompiser.

– Håndvask og hånddesinfeksjon. Det er veldig viktig å vaske hendene grundig med såpe og vann når du er hos oss, og at du benytter deg av hånddesinfeksjon ved ankomst.

– Hold avstand. Følg 1-metersregelen og hold avstand til hverandre på senteret. Ved hard kondisjon- og styrketrening skal 2 meter avstand overholdes.

– Rengjør utstyr.
Rengjør utstyr før og etter bruk. Sprayflasker og papir er tilgjengelig på hele senteret.

Annen informasjon:
– Hold deg alltid oppdatert på våre retningslinjer som vil henge synlig rundt på senteret.

– Åpningstidene kan være noe endret. Åpningstidene til ditt lokale senter finner du ved å klikke her!

– Du kan trene i maksimalt 1,5 time om gangen. Dette for å redusere antall medlemmer som trener samtidig.

– Garderobene vil være åpen på de aller fleste sentrene våre, men vi anbefaler deg å skifte før du kommer, slik at vi unngår mange medlemmer i garderoben samtidig. Husk å opprettholde 1-meters regelen i garderoben.

– Har du symptomer på luftveisinfeksjon må holde deg hjemme. Vi oppbevarer informasjon om kunder som har trent i 2 uker, dette for å kunne utføre smittesporing i samarbeid med kommuneoverlegen.

– Vi tillater ingen klemming eller håndhilsning, og det skal ikke være berøring mellom ansatte/instruktører/personlig trenere og medlemmer.

– Vi har stengt av noen av våre apparater, slik at dere trygt kan holde avstand fra hverandre når dere trener.

– Vi justerer antall deltakere gruppetimene, men tilbyr samtidig mer utendørs trening og online trening.

Dersom du har noen spørsmål står alltid vår kundeservice klar for å hjelpe deg via: kundeservice@actic.no

Ytterlig informasjon

Vi åpner alle sentrene våre 15. juni

15. juni 2020 åpner vi alle sentrene våre igjen etter vi har måtte holdt stengt i 3 måneder. I løpet av uke 24 vil alle våre medlemmer motta en mail med alt av relevant informasjon ifm. åpningen.

Informasjon om kompensasjonsmodell

Vi vil takke dere alle for all støtte, omtanke og fine tilbakemeldinger i denne vanskelige tiden. Vi savner alle de flotte medlemmene våre og gleder oss til å se dere igjen.

Som flere andre aktører i bransjen vil vi oppfordre deg til å la medlemskapet ditt løpe, også i perioden vi holder stengt. Hvorfor? Dette handler om vår likviditet eller evne til å holde oss flytende i en vanskelig situasjon. Selv om fler av våre ansatte er permittert, har vi fortsatt store kostnader knyttet til husleie, strøm, vann, leasing av utstyr, medlemsprogrammer og andre faste avtaler. Disse kostnadene blir ikke borte. I tillegg er vi nå i en periode uten tilsig av nye medlemmer, samtidig som mange velger å melde seg ut. Dette gjør at vi vil ha en sterkt redusert medlemsbase ved åpning, og må vise stor forsiktighet i tiden fremover. Vi vet akkurat nå veldig lite om hvor langvarig stengingen vil bli eller hvor mye vi vil få kompensert fra støtteordninger. Derfor er din medlemsavgift viktig for oss nå.

Vi har nå valgt en kompensasjonsløsning, og vi vil nå tilby dere et gavekort som skal dekke det dere har betalt til oss mens vi har vært stengt. På denne måten vil vi kunne fordele inntektstapet litt over tid, samtidig som du som kunde får friheten til å velge en løsning som passer for deg.

Gavekortet kan benyttes på følgende:

Tren gratis x antall mnd: eks. 3 mnd kompenseres med eks. 3 mnd gratis trening når det måtte passe deg

– Én venn trener gratis x mnd: eks. 3 mnd kompenseres med eks. 6 mnd til en venn som ikke er medlem fra før

– x timer treningsstart: eks.3 mnd kompenseres med eks. 3 time med PT/treningsveileder

Ta kontakt i resepsjonen på ditt lokale senter, så vil de hjelpe deg med kompensasjonen. Kompensasjonen har en gyldighet ut 2020!

Vi har selvsagt forståelse for at det kan være vanskelig for noen å opprettholde medlemskapet slik situasjonen er nå. Vår kundeservice er alltid tilgjengelig, og de vil bistå deg med frys av ditt medlemskap i perioden vi holder stengt. Da kontakter du kundeservice direkte på: kundeservice@actic.no. Vennligst beregn noe lengre responstid, da vi opplever stor pågang.

NB! Dersom du har kontaktet vår kundeservice allerede og fryst ditt medlemskap eller fått penger refundert, vil dette gavekortet ikke gjelde for deg, da du allerede har mottatt din kompensasjon for perioden vi holder stengt.

Vi håper vi samlet kommer ut av denne krisen både sterkere og klokere, og vil på forhånd gi en enorm stor takk til dere som velger å opprettholde medlemsavgiften.

Hilsen din treningskompis Actic