Trening hos Actic

Treningssentrene våre er utstyrt med de treningsapparatene vi mener er best til trening av styrke og kondisjon. I tillegg til styrke- og kondisjonstrening har vi et bredt utvalg av gruppetreningstimer, alt fra yoga til spinning og morsomme dansetimer. De fleste av treningssentrene våre ligger i tilknytning til en svømmehall.

Finn ditt treningssenter

Oppdag hemmeligheten

Trening hos Actic

Hemmeligheten bak det å lykkes med treningen, er på den ene siden at du trener riktig. Og på den andre siden at du holder treningen ved like. For å oppnå disse to målene jobber vi i Actic med nøye utprøvde metoder, både når det gjelder apparater, frie vekter og gruppetimer.

Målet om å holde treningen ved like prøver vi å oppfylle ved å ha en herlig gjeng på plass i senteret og se til at miljøet og alt utstyret er i topp stand.

Hemmeligheten er altså å trene metodisk sammen med treningskompiser på treningssenteret. Velkommen!

Group 7

Se filmen

#ingenunnskyldninger

Personlig trening

Den raskeste måten å komme i form på

Vil du ha hjelp til å nå målene dine? Vi vet at de som trener med en personlig trener har større sjanser for å nå målene sine. Hos Actic møter du alltid en profesjonell og lisensiert PT som hjelper deg og inspirerer til en mer aktiv livsstil. Vil du ha en skikkelig kickstart eller ta treningen til et nytt nivå, er vi her for å hjelpe deg. 

Les mer om personlig trening

Les mer om

Våre PT-tjenester

Kondisjonstrening

Tren kondisjon hos Actic

Det meste i livet blir både enklere og morsommere når du har god kondisjon. Dessuten har kroppen det bedre rent fysisk. Hos Actic kan du trene kondisjon på mange forskjellige måter. Romaskin, crosstrainer, sykkel og tredemølle gir god kondisjon.

Les mer om kondisjonstrening

Les mer om

Kondisjonstrening

Gruppetrening

Det er morsommere å trene sammen!

For deg som liker å trene i gruppe med en motiverende instruktør og til inspirerende musikk, anbefaler vi gruppetrening. Mer enn halvparten av treningssentrene våre tilbyr gruppetrening.

Les mer om gruppetrening

Les mer

Gruppetrening

Styrketrening

Enkel, trygg og effektiv trening

Synes du det er vanskelig å finne tid til å trene? Eller vil du ha maksimalt utbytte av hver treningsøkt? Hos Actic trener vi etter treningsmetoden HIT (høyintensitetstrening), som innebærer at du på bare 20 minutter får trent kroppen tilstrekkelig.

Les mer om styrketrening

Les mer om

Styrketrening

Trening og svømming

Alt på ett kort

Mange steder finner du Actic i tilknytning til en svømmehall. På de fleste av disse treningssentrene er inngang til svømmehallen inkludert i medlemskapet. Det betyr at du kan både svømme og trene med det samme kortet.

Les mer her!

Les mer

Svømming