HIITROOM

Velkommen inn i et unikt treningsmiljø med høyintensiv trening utenom det vanlige! I dette nattklubbinspirerte lokalet yter du ditt ytterste, og du og dine treningskompiser motiveres av en energisk instruktør. Teamfølelse, høy puls, svette og ren vilje gjør at du når ditt fulle potensial!
HIIT står for High Intensity Interval Training, og det er nettopp det du møter her inne.

Hva er et HIIT ROOM?

Det er et rom for høyintensiv trening, hvor du i løpet av den 55 minutter lange treningsøkten maksimerer din fettforbrenning, stimulerer muskelvekst og øker forbrenningen din.
Våre HIIT-coacher motiverer, pusher og utfordrer deg og dine treningskompiser til å komme dere utenfor komfortsonen. Nattklubbfølelsen og energien i rommet skaper en opplevelse som gjør at du glemmer alt som skjer på utsiden, og du får hentet frem den beste versjonen av deg selv.
Øktene er ulike hver dag. Du kommer aldri til å møte samme økt eller bli lei av noe program som gjentas time etter time. Vi bruker både kondisjon og styrke – du vil få resultater!

Designet trening

I hver økt trener du høyintensiv intervalltrening i en kombinasjon av styrke og kondisjon. Fokuset er på å maksimere forbrenningen og øke muskelstyrken engasjeres store muskelgrupper, og vi jobber høyintensivt i kondisjonsdelen.
I HIIT-ROMMET er øktene designet for å ta deg til en pulssone som stimulerer forbrenningen din og særlig hvileforbrenningen gjennom alle døgnets timer.

Motivasjon

Følelsen av å entre HIIT-rommet er som å gå inn i en nattklubb. Rommet er mørkt, med blinkende lamper, og du kjenner bassen og pulsen fra musikken fylle deg innenfra og ut. Treneren deler dele i to: ett team som starter med kondisjon og ett som starter med styrke. Din jobb er å få pulsen opp, og det hjelper treneren og de andre rundt deg til med.

HIITROOM teamfølelse

Det er ikke så mange plasser på HIIT-timene, og det bidrar til å gjøre team- og familiefølelsen så sterk! Vi har alle samme mål: å gi jernet i 55 minutter med hard trening! Veien ditt er kanskje ulik for hvert enkelt individ i gruppen, men det gjør ingenting ?

Coachene

Våre coacher er utdannede trenere med lang erfaring med å trene både seg selv og andre. Uansett om du har vært med før eller er i HIIT-rommet for første gang, så møter trenerne deg på ditt nivå og hjelper deg å nå ditt fulle potensiale. De kan også svare på spørsmål både før og etter timen.

HIITROOM treningsprogram

“HIITROOM og yoga. Det er alt som trengs” – coachene.
Vi tror på et konsept hvor en langsiktig plan er nøkkelen til resultat. Derfor har vi skapt en treningsplan som strekker seg over ett år og er inndelt i perioder hvor vi jobber med områder som utholdenhet, muskelvekst og økt styrke.

Greit å vite før din første HIIT-time

Før økten
1. Husk å registrere deg i resepsjonen og hente ut din deltakerlapp.
2. Du bør være på plass 15 minutter før timen starter.
3. Du må ha med vannflaske og telefonen din til økten. Ta gjerne også med pulsklokke og -belte.
Under økten  
1. Din coach er til stede 15 minutter før økten for å hjelpe deg i gang.
2. Etter en gjennomgang av hvordan økten er bygget opp, gir treneren retningslinjer for hvordan du går frem gjennom økten.
3. Du begynner enten på kondisjons- eller styrkedelen. Treneren viser alle øvelser med alternativer.
Etter økten
Etter timen kommer treneren til å forklare resultatene fra økten. 

Treningssenter Bli medlem
Handlevogn
Kunde-
service
Kundeservice