Dynamic Flex

Hva er Actic Dynamic Flex?

Actic Dynamic Flex er en 30 minutter lang gruppetime der fokuset ligger på fleksibilitet og bevegelighet. De statiske og dynamiske bevegelsene er hentet fra yoga, pilates og klassisk stretch. Timen passer både før og etter din vanlige gruppetime, eller som en restitusjonsøkt.
I timen vil det bli gitt ulike alternativer på øvelsene og deltakerne oppfordres til å tilpasse de til sitt eget tempo og kapasitet. Actic Dynamic Flex har et unikt opplegg hvor vi bl.a. benytter vektstang eller trepinne for å komme dypere i stretchen og for å gjøre oss enda mer bevisste på kroppens plassering og holdning.

Hvem passer Actic Dynamic Flex for?

Actic Dynamic Flex er en time som egner seg til alle som vil forbedre sin smidighet og bevegelse.
Timen er utviklet av våre gruppetreningsspesialister, lisensierte personlige trenene og koreografer i samråd med en lisensiert fysioterapeut, for å gi våre medlemmer et verktøy for å øke sin bevegelse, smidighet og prestasjon.

Når skal du trene Actic Dynamic Flex?

Du kan velge å benytte timen før din vanlige trening, for å prestere bedre og optimere dine treningsresultater. Eller du kan velge Actic Dynamic Flex etter din vanlige trening, for å gi kroppen en kvalitativ stretch og restitusjon. Våre personlige trenere anser timen også som et redskap for en mer målbevisst og resultatorientert trening for sine kunder.

Treningssenter Bli medlem
Handlevogn
Kunde-
service
Kundeservice