Julesnacks

Eplecider uten tilsatt sukker

Ring jula inn med varm eplesider

Kom i julestemning med denne varme eplesideren, helt uten tilsatt sukker. En nydelig måte å bringe varme og glede til høytiden enten du får gjester og vil servere en velkomstdrikk, vil kose deg med en kopp på egen hånd, eller som du kan bringe med deg i et selskap.

Forberedelser: 5 minutter

Koketid: 2 timer

Oppskriften gir ca. 8 porsjoner

Ingredienser:

 • 2 liter eplejuice (bruk gjerne en kaldpresset type, som har en dypere brunfarge)
 • 1 teskje nelliker
 • 1 teskje malt kanel
 • 1/4 teskje malt muskatnøtt
 • ca 2,5 dl appelsinjuice eller sitronjuice (uten tilsatt sukker)
 • 1 appelsin, skåret i runde skiver
 • ca 2,5 dl friske og hele tranebær
 • 3-5 kanelstenger som garnityr

Slik gjør du

 1. Bland sammen alle ingrediensene UNNTATT tranebærene og appelsinen (de er mest for dekor, og ser bedre ut når de er ferske). Kok opp på lav varme i minst 2 timer slik at smakene blandes godt (og samtidig fylle hjemmet ditt med den deilige julelukten!)
 2. Tilsett tranebærene rett før servering, med mindre du liker dem lettkokte. Om dette er tilfelle, tilsett dem i gryta ca 30 minutter før servering. Om du ønsker en søtere versjon, kan du smake til med litt honning.

God jul!

Kilde: https://faithfulplateful.com/festive-holiday-apple-cider-no-added-sugar/

[et_social_share]

En personlig trener kjenner deg godt

Personlig trener

Tenk deg å ha en person som kun tenker på hvordan nettopp din trening kan bli morsommere og mer effektiv. Som heier deg frem når du føler deg litt umotivert, og jubler sammen med deg når du når målene dine. Det kan du få hvis du skaffer deg en personlig trener.

Vil du vite mer?

Smiley

Kostnadsfri prøvetrening

Henter personlige opplysninger…

Du har allerede et aktivt medlemskap hos oss og kan derfor ikke benytte deg av Gratis prøvetrening tilbudet. Kontakt ditt treningssenter hvis du har spørsmål om ditt medlemskap!

Du har allerede en konto hos Actic og kan derfor ikke benytte deg av Gratis prøvetrening tilbudet. Kontakt ditt treningssenter hvis du har spørsmål om ditt medlemskap!

Skriv inn et gyldig fødselsdato

Du kan dessverre ikke kjøpe medlemskap siden du er under 18 år. Hvis du tar med en forelder eller ansvarlig betaler over 18 år til treningssenteret, hjelper vi deg med å få satt opp et medlemskap.

Actic Norge har 22 treningssentre hvor du kan bli kjent med din nye treningskompis. Vi tilbyr deg 7 dagers prøvetrening helt kostnadsfritt! Du kan trene styrke og kondisjon på senteret eller teste ut en gruppetreningstime. 20 av våre sentre har også basseng som inngår i treningskortet ditt. Velkommen inn!

 • Behandling av personopplysninger

  Vi behandler dine personopplysninger med det formål å administrere din avtale med oss, for å forbedre våre tjenester og for å gjøre at din opplevelse hos oss blir så god som overhode mulig. Les mer om vår personopplysningspolicy og medlemsvilkår.

 • Jeg har lest og akseptert Actic sine vilkår
 • Så starter vi!

Så starter vi!