Seniortimer

På Actic har vi spesialtilpasset gruppetime for deg som er senior. Her har vi tatt fram enkle og varierende øvelser for deg som er 60 år og eldre. Vi fokuserer på å forbedre kondisjonen og koordinasjonen, samt styrke og balanse.
Ingen aldersgruppe har så stor nytte av fysisk aktivitet som denne! – Spesielt styrketrening med høy belastning. Muskelsvinn (sarkopeni) er svært utbredt hos eldre. Det leder til både svekket styrke og tregere muskelkontraksjoner ettersom det først og fremst er de raske muskelcellene som forsvinner.
Den gode nyheten er at dette kan bremses, dersom musklene og skjelettet blir regelmessig belastet mer enn hva de er vant til. Vi er sterkest ved 20-30 års alder men en 80-åring som trener styrke kan være like sterk som en utrent 30-åring.
Sterke og raske muskler er dessuten en god investering for hjerte- og karsystemet, insulinfølsomhet, langsiktig blodsukkerkontroll, benskjørhet, alzheimers og depresjon.
På Actic tilbyr vi følgende gruppetime for deg som er senior:

Senior Aqua

Vanntrening hvor du trener kondisjon, kjernestabilitet, styrke, fleksibilitet og balanse. Actics inspirerende Aqua-timer utføres i basseng, på grunt eller dypt vann. Senior Aqua er tilpasset for våre 65+ medlemmer.

Senior ATC

I senterets område for funksjonelle trening kan du gjennomføre en sirkeltreningstime med varierende øvelser og utstyr. I timen får du trene styrke, kondisjon og fleksibilitet. Senior ATC har øvelser som er spesielt utvalgte for senterens 65+ medlemmer.

Senior Fitness

Bevegelsesglede til musikk med tilpassede øvelser for 65+ medlemmer. Trening som styrker musklene, forbedrer kondisjonen, balansen og bevegeligheten.

Senior Spinning

Kondisjonstrening som utføres på en spinningsykkel med et opplegg som er tilpasset våre 65+ medlemmer.

Senior Yoga

Vi gjør klassiske yogaposisjoner (asanas) for å styrke kroppen, øke vår bevegelighet og kroppsbevissthet. Timen er tilpasset våre 65+ medlemmer.

Treningssenter Bli medlem
Handlevogn
Kunde-
service
Kundeservice