Styrketrening

Hverdagen blir bedre med en sterk kropp

Det er mange grunner til å trene styrke. En sterkere kropp avlaster leddene i kroppen. Skjelettet tåler mer og beintettheten øker, noe som reduserer risikoen for beinskjørhet. Stoffskiftet øker også, noe som er bra hvis du vil gå ned i vekt eller holde vekten stabil. En sterkere muskulatur gir også bedre holdning.
Med regelmessig styrketrening får du det ganske enkelt litt bedre i hverdagen. En sterkere kropp bruker en mindre del av kroppens totale kapasitet. Det gjør at hverdagen oppleves som mindre anstrengende, ettersom musklene kan arbeide mer uanstrengt.

Vi kan trening

Hos oss får du god innføring i treningsprogrammet og apparatene, og vi følger alltid opp. Hos Actic ser du ofte instruktører ute i lokalene som gir råd og tips om hvordan du kan trene. Vi viser for eksempel hvordan du bør gjøre øvelsene for å unngå skader, og vi forteller hvordan du kan unngå vanlige feil i treningen – alt for at du skal få maksimalt ut av treningen og nå målene dine.
En av styrketreningsmetodene vi bruker, er Nautilus-metoden. Det er en svært tidseffektiv og sikker styrketreningsmetode. Ved å gjennomføre et sett med 8–12 repetisjoner på hvert apparat, med svært kort hviletid mellom apparatene, rekker du å trene hele kroppen på bare 30 minutter. Vi anbefaler 2–3 treningsøkter i uken. Da rekker du både å stimulere muskelveksten og får tid til å hente deg inn igjen mellom øktene.

Treningssenter Bli medlem
Handlevogn
Kunde-
service
Kundeservice