Trening

Styrketrening

Hverdagen blir bedre med en sterk kropp

Det er mange grunner til å trene styrke. En sterkere kropp avlaster leddene i kroppen. Skjelettet tåler mer og beintettheten øker, noe som reduserer risikoen for beinskjørhet. Stoffskiftet øker også, noe som er bra hvis du vil gå ned i vekt eller holde vekten stabil. En sterkere muskulatur gir også bedre holdning.

Med regelmessig styrketrening får du det ganske enkelt litt bedre i hverdagen. En sterkere kropp bruker en mindre del av kroppens totale kapasitet. Det gjør at hverdagen oppleves som mindre anstrengende, ettersom musklene kan arbeide mer uanstrengt.

Vi kan trening

Vi har alltid lagt vekt på instruksjon og veiledning fra instruktørene våre. Hos oss får du god innføring i treningsprogrammet og apparatene, og vi følger alltid opp. Hos Actic ser du ofte instruktører ute i lokalene som gir råd og tips om hvordan du kan trene. Vi viser for eksempel hvordan du bør gjøre øvelsene for å unngå skader, og vi forteller hvordan du kan unngå vanlige feil i treningen – alt for at du skal få maksimalt ut av treningen og nå målene dine.

En av styrketreningsmetodene vi bruker, er Nautilus-metoden. Det er en svært tidseffektiv og sikker styrketreningsmetode. Ved å gjennomføre et sett med 8–12 repetisjoner på hvert apparat, med svært kort hviletid mellom apparatene, rekker du å trene hele kroppen på bare 30 minutter. Vi anbefaler 2–3 treningsøkter i uken. Da rekker du både å stimulere muskelveksten og får tid til å hente deg inn igjen mellom øktene.

[et_social_share]

Kostnadsfri prøvetrening

Henter personlige opplysninger…

Du har allerede et aktivt medlemskap hos oss og kan derfor ikke benytte deg av Gratis prøvetrening tilbudet. Kontakt ditt treningssenter hvis du har spørsmål om ditt medlemskap!

Du har allerede en konto hos Actic og kan derfor ikke benytte deg av Gratis prøvetrening tilbudet. Kontakt ditt treningssenter hvis du har spørsmål om ditt medlemskap!

Skriv inn et gyldig fødselsdato

Du kan dessverre ikke kjøpe medlemskap siden du er under 18 år. Hvis du tar med en forelder eller ansvarlig betaler over 18 år til treningssenteret, hjelper vi deg med å få satt opp et medlemskap.

Actic Norge har 22 treningssentre hvor du kan bli kjent med din nye treningskompis. Vi tilbyr deg 7 dagers prøvetrening helt kostnadsfritt! Du kan trene styrke og kondisjon på senteret eller teste ut en gruppetreningstime. 20 av våre sentre har også basseng som inngår i treningskortet ditt. Velkommen inn!

  • Behandling av personopplysninger

    Vi behandler dine personopplysninger med det formål å administrere din avtale med oss, for å forbedre våre tjenester og for å gjøre at din opplevelse hos oss blir så god som overhode mulig. Les mer om vår personopplysningspolicy og medlemsvilkår.

  • Jeg har lest og akseptert Actic sine vilkår
  • Så starter vi!

Så starter vi!