Actic Activate

Hva er Actic Activate?

Activate er Actics nylanserte lojalitetsprogram som du finner i Actic-appen. Vi har utviklet tjenesten for at vi ønsker å oppmuntre våre medlemmer til å opprettholde sine treningsrutiner, og vi har som mål å skape insentiver og inspirasjon for deg som medlem til å bli motivert til trening. I Activate kan du delta på treningsutfordringer, sette mål for treningsrutinene dine, og belønnes med medaljer for dine gode prestasjoner. Activate er inkludert i medlemskapet ditt, og det er selvfølgelig helt frivillig å delta på utfordringene vi legger ut.
 
Dette er Actic Activate

Spørsmål og svar
 • Er jeg automatisk med i Activate, eller må jeg melde meg på?

  Du får automatisk tilgang til Activate, og all aktiviteten din som loggges i appen er med på å påvirke streaks og prestasjoner. Merk: Hvis du vil delta på en utfordring må du melde deg på denne. For å bli med i en utfordring klikker du deg inn på fanen Activate og velger den aktuelle utfordringen du vil være med i.

 • Jeg har sjekket inn, men det vises ikke i statistikken eller i utfordringen i Activate

  Av ulike grunner kan det noen ganger hende at en innsjekking ikke registreres korrekt. Den beste måten å sikre at dine innsjekkinger registreres på, er å dobbeltsjekke i appen at den grønne "innsjekket"-boksen vises ved ditt ikon. Hvis den lyser grønt, har innsjekkingen blitt registrert korrekt.

 • Hva skjer med MyActic nå som vi lanserer nye Actic Activate?

  MyActic forsvinner i forbindelse med lanseringen av Actic Activate.

 • Hvorfor forsvinner MyActic?

  Vi har lansert et nytt lojalitetsprogram hos Actic som heter Activate. I Activate kan du bli med på treningsutfordringer, sette deg treningsmål og belønnes med medaljer for dine gode prestasjoner. Vårt lojalitetsprogram er en levende fordelsportal, og vi håper at du blir fornøyd med utfordringene og belønningene vi lager for deg, og at du finner noe som passer deg og din trening i Activate.

 • Når forsvinner MyActic?

  MyActic forsvinner for alle medlemmer i uke 23 2024, samtidig som vi lanserer Activate.

 • Hva skjer med poengene mine?

  Når MyActic avsluttes, forsvinner også poengsystemet i programmet.

 • Kan jeg bruke poengene mine i det nye programmet?

  Nei, poengene i MyActic overføres ikke til Activate.

 • Hva skjer med fordelene mine i MyActic?

  Dine fordeler for nåværende nivå vil være tilgjengelige frem til 31. desember 2024. Du kan bruke dem i hele 2024, og du finner dem på Mine sider under fanen «Medlemsfordeler».

 • Kan jeg fortsatt gi gratis prøvetrening til en venn?

  Hvis du har fordeler som sier at du kan gi bort prøvetrening kan du dem i hele 2024. Du finner dem på Mine sider under fanen «Medlemsfordeler».

 • Kan jeg fortsatt verve en venn?

  Ja, selvfølgelig! Verve en venn er fortsatt tilgjengelig, akkurat som før. Du finner funksjonen på Mine sider. Forskjellen fra tidligere til nå, er at du får en medalje i stedet for 5000 poeng.

 • Jeg er VIP-medlem, hva skjer med poengene mine?

  Når MyActic legges ned, forsvinner også poengene. Du vil kunne se hva du avsluttet med i poengsaldo i Activate under mine medaljer, og spesielle utfordringer for deg som har nådd VIP-nivå vil være tilgjengelige. Har du spørsmål om Actic Activate eller MyActic kan du henvende deg til ditt nærmeste senter.

Treningssenter Bli medlem
Handlevogn
Kunde-
service
Kundeservice