Core

Hva er Core?

Actic Core er en forkoreografert gruppetime som fokuserer på å styrke våre holdningsmuskler som blant annet ligger rundt mage, rygg og skuldre. Vi arbeider både med statiske og dynamiske øvelser til inspirerende musikk.

En sterkere mage og rygg gir bedre holdning

Under en coretime trener vi opp musklene som stabiliserer vårt senter, som er basen til alle våre bevegelser. Trening av mage og rygg forbedrer vår holdning og vi får en lettere hverdag. Det forebygger skader og verk samt at vi med en god holdning også får mer ut av annen trening.

Mageøvelser for stabilitet og styrke

I Actic Core trener vi mage og rygg ved hjelp av styrkeøvelser i dynamisk tempo. I timen benytter vi oss også av flere stabiliserende øvelser der mage og rygg trenes ved hjelp av statisk utfordrende øvelser. For å trene på en trygg måte er det viktig å koble på den indre kjernemuskulaturen ved å finne magespennet. Styrkeøvelser i timen påvirker de ytre rygg og magemusklene, de som vi ofte forbinder med en six-pack eller rippet mage. Stabilitetsøvelser er de øvelsene som påvirker kapasiteten til mage og ryggen, d.v.s. å kunne holde en sterk og stabil stilling til tross for en ujevn ytre påvirkning, f. eks. stabilitetsøvelsen “planken”.

En gruppetime som er laget av profesjonelle folk

Actic Core er skapt av våre gruppetreningsspesialister, lisensierte personlige trenere, koreografer og en fysioterapeut blir rådført ved behov.

Treningssenter Bli medlem
Handlevogn
Kunde-
service
Kundeservice