Informasjon om salg av Actic Trondheim

Actic Trondheim legges ned, på grunn av at leieforholdet avsluttes. Senteret stenger driften 31.12.2022.

Actic Trondheim etablerte seg i Trondheim allerede i 1997, og het da Nautilus. Senteret lå i tilknytting til sentralbadet i sentrum, men flyttet i 2001 til Husebybadet. Gjennom alle disse årene har vi hatt besøk av mange inkluderende, sosiale og fine mennesker. Vi har satt stor pris på dere. Takk for at dere har vært med på å gjøre Actic til et hyggelig sted å være både for medlemmer og ansatte!
 
Selv om senteret stenger, ønsker vi at alle våre medlemmer fortsetter de gode treningsrutinene sine, og vi har derfor fått mulighet til å gi dere et godt tilbud hos 3T.
 
Kjøp medlemskap før 9 januar 2023, og få følgende pris:
429 kr måneden med 12 måneders binding – ordinærpris kr 599 eller 519 kr måneden uten binding – ordinærpris kr 599. Medlemskapet gir deg tilgang til alle 3T sine senter + basseng. Se bildet under for mer informasjon.
 
Tilbudet hos 3T gjelder ordinære medlemskap, og kan ikke kombineres med andre tilbud. Tilbudet fås i resepsjonen på 3T-Saupstad ved fremvisning av Actic-app eller medlemskort. For mer informasjon les her: https://3t.no/tilbud-til-actic-medlemmer/ eller ta kontakt med kundeservice på 3t@3t.no
 
Dette betyr nedleggelsen for ditt medlemskap: 
Ditt medlemskap på Actic på Trondheim avsluttes 31.12.22. Du behøver ikke å foreta deg noe i denne forbindelsen.
 
Dersom du betaler etterskuddsvis til oss vil siste betaling ha forfall 26.12.22. For dere som er i binding, vil bindingstiden opphøre per 31.12.22. For dere som har forskuddsbetalt (kontant medlemskap), vil dette bli tilbakebetalt. Ta kontakt med Mona på e-post mona.sjohaug@actic.no og oppgi din MedlemsID, eventuelt fødselsdato og e-post adresse.
 
Vi i Actic vil takke for din tillit til oss som treningssenter.
 
Varm hilsen
Team Actic
 

Treningssenter Bli medlem
Handlevogn
Kunde-
service
Kundeservice