Informasjon om Actic Sarpsborg!

Kjære medlem!

De neste to ukene vil det skje en hel del på senteret, og vi er snart klare for siste del av oppussingen, og til slutt åpningsfest av et nyoppusset senter 😃
Denne uken starter malerne  arbeidet. Snekkere og elektrikere vil også være på plass noen dager, for å ferdigstille resepsjonen og inngangspartiet. Neste uke legger vi gulv!
Vi holder frivektsrommet og CrossFit-senteret åpent hele mandag og tirsdag uke 43, men med begrenset åpningstid fra 08:00-20:00.
Toalettet i gangen vil være i bruk for de som er på frivektsrommet, men man kan ikke gå igjennom rommet til garderoben disse dagene. Da må man eventuelt gå rundt og inn på CrossFit-delen til garderoben.
Treningssenteret holdes helt stengt onsdag 26.oktober. Du vil kunne benytte CrossFit-senteret i åpningstiden 08:00-20:00 onsdag 26. oktober. Både CrossFit-senteret og treningssenteret holder helt stengt halve torsdag 27.oktober.
Informasjon om åpningsdagen på Actic Sarpsborg kommer i starten av neste uke, og vi oppdaterer og gir informasjon fortløpende på Instagram @acticsarpsborg.
Hold av torsdag 27.oktober ettermiddag og kveld – vi lover overraskelser, show, goodiebags og god stemning!
Vi takker for tålmodigheten – og gleder oss enormt til å åpne Actic Sarpsborg igjen❤
Hilsen
Team Actic Sarpsborg

Treningssenter Bli medlem
Handlevogn
Kunde-
service
Kundeservice