Tren med Actic

Vinn ett års medlemskap!

Vinn ett års medlemskap hos oss!

Akkurat nå har du muligheten til å vinne medlemskap for et år hos Actic. Alt du trenger å gjøre for å delta er å fylle ut skjemaet under. Du kan bli med i konkurransen selv om du allerede er medlem. Dersom du vinner, får du et år ekstra uten kostnad. Du må ha fylt 16 år for å kunne delta i konkurransen.

Siste mulighet for å delta i konkurransen er 28/2-2021. Vinneren kontaktes uken etter. Lykke til!

Ved å fylle ut dette skjemaet samtykker du til å bli registert i vårt medlemsystem og til å bli kontaktet av Actic.

Kostnadsfri prøvetrening

Henter personlige opplysninger…

Du har allerede et aktivt medlemskap hos oss og kan derfor ikke benytte deg av Gratis prøvetrening tilbudet. Kontakt ditt treningssenter hvis du har spørsmål om ditt medlemskap!

Du har allerede en konto hos Actic og kan derfor ikke benytte deg av Gratis prøvetrening tilbudet. Kontakt ditt treningssenter hvis du har spørsmål om ditt medlemskap!

Skriv inn et gyldig fødselsdato

Du kan dessverre ikke kjøpe medlemskap siden du er under 18 år. Hvis du tar med en forelder eller ansvarlig betaler over 18 år til treningssenteret, hjelper vi deg med å få satt opp et medlemskap.

Actic Norge har 22 treningssentre hvor du kan bli kjent med din nye treningskompis. Vi tilbyr deg 7 dagers prøvetrening helt kostnadsfritt! Du kan trene styrke og kondisjon på senteret eller teste ut en gruppetreningstime. 20 av våre sentre har også basseng som inngår i treningskortet ditt. Velkommen inn!

  • Behandling av personopplysninger

    Vi behandler dine personopplysninger med det formål å administrere din avtale med oss, for å forbedre våre tjenester og for å gjøre at din opplevelse hos oss blir så god som overhode mulig. Les mer om vår personopplysningspolicy og medlemsvilkår.

  • Jeg har lest og akseptert Actic sine vilkår
  • Så starter vi!

Så starter vi!