Tren med Actic

Vinn ett års medlemskap!

Vinn ett års medlemskap hos oss!

Akkurat nå har du muligheten til å vinne ett års medlemskap hos Actic. Alt du behøver å gjøre er å fylle ut skjemaet under for å delta! Er du allerede medlem? Fortvil ikke, du kan selvsagt også bli med på konkurransen, og dersom du vinner vil du få lagt til ett år ekstra på ditt medlemskap. Du må være minst 16 år for å kunne delta i konkurransen.

Siste sjanse er 25 oktober 2020. Vinneren blir direkte kontaktet uken etter. Lykke til!

Ved å fylle ut dette skjemaet samtykker du til å bli kontaktet av Actic og bli registert i vårt system.

Kostnadsfri prøvetrening

Henter personlige opplysninger…

Du har allerede et aktivt medlemskap hos oss og kan derfor ikke benytte deg av Gratis prøvetrening tilbudet. Kontakt ditt treningssenter hvis du har spørsmål om ditt medlemskap!

Du har allerede en konto hos Actic og kan derfor ikke benytte deg av Gratis prøvetrening tilbudet. Kontakt ditt treningssenter hvis du har spørsmål om ditt medlemskap!

Skriv inn et gyldig fødselsdato

Du kan dessverre ikke kjøpe medlemskap siden du er under 18 år. Hvis du tar med en forelder eller ansvarlig betaler over 18 år til treningssenteret, hjelper vi deg med å få satt opp et medlemskap.

Actic Norge har 22 treningssentre hvor du kan bli kjent med din nye treningskompis. Vi tilbyr deg 7 dagers prøvetrening helt kostnadsfritt! Du kan trene styrke og kondisjon på senteret eller teste ut en gruppetreningstime. 20 av våre sentre har også basseng som inngår i treningskortet ditt. Velkommen inn!

  • Behandling av personopplysninger

    Vi behandler dine personopplysninger med det formål å administrere din avtale med oss, for å forbedre våre tjenester og for å gjøre at din opplevelse hos oss blir så god som overhode mulig. Les mer om vår personopplysningspolicy og medlemsvilkår.

  • Jeg har lest og akseptert Actic sine vilkår
  • Så starter vi!

Så starter vi!