Få de riktige verktøyene

Skap en varig endring med Actic!

Hva er egentlig Actic Livsstilsendring?

«Om du gjør det du alltid har gjort, vil du få det du alltid har fått»

Forventninger

Hvilke forventninger kan du ha til et 12 ukers kurs i livsstilsendring?
Hva kan du som deltager forvente deg? Hva trenger DU for å gjøre en endring i DITT liv?

Hva dette er – og hva det ikke er!

I en jungel av kommersielle krefter som ønsker å selge deg en revolusjonerende og ny metode å gå ned i vekt, ønsker vi å gi deg et så riktig og nøkternt bilde som mulig av alle elementene som spiller inn for å lykkes med en vektnedgang. Du kan etter dette slutte å kaste bort penger på alt som ikke virker. Det finnes nemlig ingen medisin, piller, eleksir, kur eller andre mirakelløsning på dette problemet.

Vi skal avmystifisere de fleste av quick-fix alternativene på markedet.

Vi vil gi deg det nyeste og mest banebrytende av forskning på dette området. Gjennom undervisning, samtaler, gruppearbeid og timer med din egen personlige trener sørger vi for å gi deg verktøyene du trenger for å skape en varig endring som kan snu livet ditt for alltid.

Vi har lagt opp denne prosessen med stor grad av brukermedvirkning. Dette for at vi sammen skal kunne lære av hverandre, kjenne oss igjen, hjelpe hverandre. Men ikke minst, her vil vi oppleve å få relasjoner til mennesker som kommer oss ganske nær, og som vi kan støtte oss på langs veien videre.

Dette er ikke en slankekur. Du skal ikke følge en bestemt diett, der målet er å gå ned X antall kilo på noen uker. Det er heller ikke pulver eller piller. Det er ikke harde treningsøkter med blodsmak i munnen. Det er ikke terapi eller behandling.

Du som deltager må være motivert for å skape en endring i livet ditt og være villig til å se på dine eksisterende mønster og vaner.

En liten oversikt over komponentene i Actic Livsstilsendring programmet:

 

Kickstart med Workshop 1

For å skape et best mulig grunnlag for å jobbe sammen i disse 12 ukene, starter vi hele prosessen med en hel helg som vi tilbringer sammen. Her vil vi bli bedre kjent med hverandre og dere vil få presentert mye av hovedinnholdet i programmet vårt.

Dette er en vesentlig og viktig del for å starte den personlige prosessen hos hver enkelt deltager.

Ukentlig møter – teori og praksis

Hver uke møtes vi to ettermiddager/kvelder og tilbringer halvannen til to timer sammen. Den ene kvelden vil fokuset ligge på undervisning og gruppe med deling av utfordringer vi møter opp mot våre mål. Den andre kvelden har vi aktivitetslære der vi sammen utforsker en hl verden av bevegelse og trening.

Dere vil også ha en ukentlig time med personlig trener.

Det vil bli undervist i blant annet disse temaene:

Teoriene rundt overvekt
Ernæring
NEAT
Trening
Den biologiske klokka
Selvfølelse/selvforakt
Familie, venner og de som er rundt deg
Målseninger (SMARTE)
Tidligere erfaringer
Hvorfor er dette så vanskelig?
Mental utfordring
Den sunne visjonen – hvordan kommer vi oss dit?
Beredskapsplan

Gruppa – Hvorfor og Hvordan

Vi ønsker å gi deg en arena der du kan føle deg trygg til å snakke om de utfordringene du vil møte i denne prosessen. Her er det rom for å lære av hverandre og for å legge igjen det vi ikke trenger å ta med oss videre.

For at dette skal føles trygt for alle blir vi enig om noen grupperegler som gjelder for alle. Som for eksempel: «Det som skjer i gruppa, blir i gruppa.» og « Vi kommenterer ikke det andre deler.»

Jeg og min PT

Som deltager vil du få en Personlig Trener som følger deg gjennom hele din reise. Alle har 1 time med PT hver uke der dere beveger dere sammen mot dine mål.

Det er veldig viktig å ta livet av noen av stereotypene om hva en PT er og gjør.

Vi kan love at det ikke er en som står å skriker til deg og presser deg til du segner om av utmattelse. PT timen skal være ukas høydepunkt, tilpasset ditt nivå og din reise.

Dette er din egentid med en fagperson som er der bare for deg. Til det du ønsker.

For noen vil det på denne timen være tilstrekkelig å møtes å snakke sammen. Kanskje under en liten spasertur? For andre vil dette være en glimrende anledning til å få veiledning og coaching inn på en ny og ukjent arene. Vi har sunnhet, helse og funksjonelle friske kropper som våre høyeste ideal. Ikke svulmende biceps og vaskebrett.

Aktivitetslære

En ukentlig samling der vi som gruppe prøve oss på mange ulike former for aktivitet og trening. Her ønsker vi å introdusere dere for veldig mange ulike former for aktivitet. Vi kan love mangfold og variasjon.

Stikkordet her: Ut av komfortsonen 🙂

Supportforum FB

Alle deltagere er med i vårt online Facebook forum.  Der har du ubegrenset tilgang på all fagelig kompetanse fra oss som er med i prosjektet. Ikke noe spørsmål er for dumt og ingen sak for liten.

Dette vil være en uvurderlig ressurs som du også vil få ta del i etter du er ferdig med de 12 ukene kurset varer.

Kontaktskjema

12 + 1 =

Kostnadsfri prøvetime

Vi inviterer deg til en kostnadsfri prøvetime på 60 minutter. Du velger om du vil trene i treningsstudioet eller være med på gruppetrening.

 

Kostnadsfri prøvetime

Fyll ut skjemaet for å be om en prøvetime.

Så starter vi!