Få de riktige verktøyene

Skap en varig endring med Actic!

Hva er egentlig Actic Livsstilsendring?

«Om du gjør det du alltid har gjort, vil du få det du alltid har fått»

I en jungel av kommersielle krefter som ønsker å selge deg en revolusjonerende og ny metode å gå ned i vekt, ønsker vi å gi deg et så riktig og nøkternt bilde som mulig av alle elementene som spiller inn for å lykkes med en vektnedgang. Du kan etter dette slutte å kaste bort penger på alt som ikke virker. Det finnes nemlig ingen medisin, piller, eliksir, kur eller andre mirakelløsning på dette problemet.

Vi skal avmystifisere de fleste av quick-fix alternativene på markedet.

Vi vil gi deg det nyeste og mest banebrytende av forskning på dette området. Gjennom undervisning, samtaler, gruppearbeid og timer med din egen personlige trener sørger vi for å gi deg verktøyene du trenger for å skape en varig endring som kan snu livet ditt for alltid.

Vi har lagt opp denne prosessen med stor grad av brukermedvirkning. Dette for at vi sammen skal kunne lære av hverandre, kjenne oss igjen, hjelpe hverandre. Men ikke minst, her vil vi oppleve å få relasjoner til mennesker som kommer oss ganske nær, og som vi kan støtte oss på langs veien videre.

Dette er ikke en slankekur. Du skal ikke følge en bestemt diett, der målet er å gå ned X antall kilo på noen uker. Det er heller ikke pulver eller piller. Det er ikke harde treningsøkter med blodsmak i munnen. Det er ikke terapi eller behandling.

Du som deltager må være motivert for å skape en endring i livet ditt og være villig til å se på dine eksisterende mønster og vaner.

En liten oversikt over komponentene i Actic Livsstilsendring programmet:

Teoriene rundt overvekt
Ernæring
NEAT
Trening
Den biologiske klokka
Selvfølelse/selvforakt
Familie, venner og de som er rundt deg
Målseninger (SMARTE)
Tidligere erfaringer
Hvorfor er dette så vanskelig?
Mental utfordring
Den sunne visjonen – hvordan kommer vi oss dit?
Beredskapsplan
Personlig trener

Kostnadsfri prøvetime

Vi inviterer deg til en kostnadsfri prøvetime på 60 minutter. Du velger om du vil trene i treningsstudioet eller være med på gruppetrening.

 

Kostnadsfri prøvetime

Fyll ut skjemaet for å be om en prøvetime.

Henter personlige opplysninger…

Du har allerede et aktivt medlemskap hos oss og kan derfor ikke benytte deg av Gratis prøvetrening tilbudet. Kontakt ditt treningssenter hvis du har spørsmål om ditt medlemskap!

Du har allerede en konto hos Actic og kan derfor ikke benytte deg av Gratis prøvetrening tilbudet. Kontakt ditt treningssenter hvis du har spørsmål om ditt medlemskap!

Skriv inn et gyldig fødselsdato

Du kan dessverre ikke kjøpe medlemskap siden du er under 18 år. Hvis du tar med en forelder eller ansvarlig betaler over 18 år til treningssenteret, hjelper vi deg med å få satt opp et medlemskap.

  • Personopplysninger

    Vi behandler dine personopplysninger med det formål å administrere din avtale med oss, for å forbedre våre tjenester og for å gjøre at din opplevelse hos oss blir så god som overhode mulig. Les mer om vår personopplysningspolicy og medlemsvilkår.

  • Se vilkår

Så starter vi!