Kickstart

Vil du lære deg mer om trening, teste nye treningsformer og samtidig få kunnskapen du trenger for å skape vaner som varer? Grip sjansen – meld deg på treningskurs hos Actic!

Dette er Kickstart-kurset

Kickstart er et treningskurs hvor du får forutsetninger for å skape, vedlikeholde eller utvikle en fysisk aktiv livsstil med regelmessige treningsvaner.

Kickstart strekker seg over syv uker og syv møter i gruppe, som avsluttes med et individuelt møte med din personlige trener. På første og siste møte gjøres ulike tester samt en individuell helseanalyse. Hvert møte varer én klokketime og starter med 15 minutter forelesning om en bestemt treningsform – denne varierer hver uke. I de resterende 45 minuttene trener vi sammen.

Hvis du ønsker, så kan du hver uke ta «ukens treningsutfordring». Kurset avsluttes med et møte der din trener gir deg hjelp med et eget treningsprogram. Vi vil gi deg som vår treningskompis et lærerikt, inspirerende og morsomt treningskurs!

 

Skap en treningsvane

Vi vet at det kan være vanskelig å etablere en regelmessig treningsvane. I løpet av kurset gir vi deg derfor tips og råd om hvordan du kan tilpasse treningen til din livssituasjon og med det legge forutsetningene til rette for en fysisk aktiv livsstil.

Prøv ulike typer trening

Hver uke har et nytt tema hvor du får teste nye måter å trene på. Slik vil du få øynene opp for ulike måter å være fysisk aktiv på og finne den treningsformen som passer best for akkurat deg.

 

Lær mer om hva du kan gjøre på treningssenteret

Samtidig lærer du hvordan du skaper de resultatene du ønsker å få fra treningen. Hver uke starter med en teoretisk del der treneren går gjennom effektene av å trene på en bestemt måte, hvordan du bør legge opp treningen og svarer på eventuelle spørsmål gruppen har.

 

Lær mer om trening

Hvorfor bør jeg gjøre styrketrening? Hvilken nytte har jeg av kondisjons- og utholdenhetstrening? Hvordan kan jeg sørge for at treningen passer til meg, mine forutsetninger og mine mål? I løpet av dette treningskurset får du verktøyene som gjør at du forstår hvordan du kan tilpasse treningen og nå målene du har satt deg.

 

Passer dette treningskurset for meg?

Regelmessig fysisk aktivitet er en av grundpilarene for en sunn livsstil. Dersom du vil skape deg gode vaner, finne nye rutiner og få inspirasjon og støtte, så passer dette kurset definitivt for deg.

Du har kanskje aldri satt din fot i et treningssenter før, eller kanskje du trenger ekstra motivasjon og noen å rådføre deg med for å komme til neste nivå med treningen din. Uansett så passer dette kurset deg!

 

Du blir guidet av en personlig trener

Kurset ledes av en personlig trener som tar hånd om deg og guider deg gjennom disse syv ukene og ulike måter å trene på. Den siste uken får du et individuelt møte med treneren din hvor dere sammen reflekterer over kurset og legger opp en plan for hvordan du skal fortsette med treningen din.

Den perfekte starten på min trening!

“Jeg har gjennomført Kickstart på Actic i Oslo. Vi var en gjeng på seks personer, og det var fantastisk morsomt – og litt slitsomt. Vi gikk gjennom både styrke- og kondisjonstrening, der jeg merke at jeg lærte meg masse på hver trening. Jeg synes alle skal teste en Kickstart fordi det er skikkelig morsomt og en real utfordring til en selv!»

Morgan Carlsson

Medlem hos Actic i Oslo

Nå kan du melde deg på høstens treningskurs

Våre treningskurs er tilgjengelige på flere Acticsenter rundt om i Norge. Nedenfor kan du lese om alle våre kurs, hva man lærer, hvor lenge de varer og hva de koster.

Påmelding

Påmelding gjøres via skjemaet nedenfor. Om få dager får du en e-post med bekreftelse og betalingsinformasjon. Denne e-posten har avsender «noreply@actic.no» (dette kan være viktig å vite dersom du har spamfilter i e-postprogrammet ditt). En personlig trener fra senteret du velger å tilhøre kontakter deg innen 24 timer.

Kostnad for kurset er 1995 kroner for Actic-medlemmer og 2300 kroner for ikke-medlemmer. Beløpet betalas på forskudd.

Hver gruppe består av 5-12 deltagere.

*Dersom du ikke har mulighet til å møte på én eller flere av øktene, gis det ingen erstatning. Hvis muligheten finnes, kan du ta igjen timen du mistet i et senere kurs.

Kurser tilbys på følgende sentre:

Moss:
27. januar kl 18.00
18. februar kl 18.15

 

Påmeldingsskjema høsten 2019:

Fyll inn feltene under og klikk på «Send»-knappen lengst ned.

Vanlige spørsmål og svar

Hvor på senteret skal jeg være før kurset starter?

Snakk med personalet på senteret, så guider du dem videre.

Jeg har aldri vært på senteret før, kan jeg delta på kurset?

Gjennom å være med på kurset så får du teste ulike former for trening i senteret, noe som hjelper deg i gang og skaper forutsetninger for at du skal forstå hvilken type trening som passer deg best – så ja, du kan absolutt delta!

Kan jeg gjøre kurset mer utfyllende med mer individuell hjelp?

Trenger du mer individuell hjelp, så spør du treneren din eller noen andre som jobber på senteret om et individuelt møte, så hjelper vi deg videre derfra.

Hva trenger jeg å ha med?

Ta med deg klær til å trene i, eventuelt noe å notere på om du vil. Hvis du ønsker å dusje og skifte etter økten, ta gjerne med utstyr til dette. Hvis du er usikker på noe, kontakt senteret før kursstart, så hjelper de deg gjerne.

Trenger jeg registrere meg når jeg kommer til senteret?

Hvis du er medlem logger du inn som vanlig, ellers registreres du når du møter din trener.

Hva skjer om jeg blir syk?

For enkelhets skyld går kurset til faste tider og dager, dersom du ikke kan delta på noen av tilfellene, så mister du dette.

La oss sette i gang!

Meld deg på allerede i dag

Vi i Actic vil hjelpe deg med å nå dine treningsmål. Sammen med våre utdannede instruktører på sentrene og treningskurset Kickstart får du den beste starten på din trening. Du er varmt velkommen!