Actic

Online training

Online training

Nå når man har behov for alternativer til å trene på treningssenter, er det viktig å ikke glemme at man faktisk kan trene hvor som helst – og helt uten utstyr! Når du trener utenfor treningssenteret er ditt første alternativ å benytte deg av din egen kroppsvekt ved trening. Her trenger du minimalt med utstyr og du kan trene hvor som helst, og når som helst. Det spiller ingen rolle om du er hjemme, på kontoret eller utendørs. Det fine med kroppsvektstrening er at det ikke krever stor plass, og du kan få deg en skikkelig økt på minimalt areal. Det aller viktigste er at treningen blir gjennomført!

Vi har laget noen enkle treningsprogram som du kan gjennomføre om du vil ha en økt som ligner mer på en gruppetreningstime – KLIKK HER

Søker du inspirasjon til din trening så har vi samlet dette sammen her –Actic inspirasjon – her finner du tips på enkle øvelser du kan utføre hjemme, på kontoret eller ute. Det finnes både treningsprogram og klipp for å vise hvordan du utfører øvelsene. Vi har også korte klipp med gode kroppsøvelser på vår videokanal ACTIC , hvor du får illustrert hvordan man gjør øvelsene.

Test gjerne våre utfordringer i appen vår, kom i gang nå! 

Last ned appen til iPhone her »
Last ned appen til Android her »