Trening

Kondisjonstrening

Få bedre kondisjon hos Actic

Det meste i livet blir både enklere og morsommere når du har god kondisjon. Dessuten har kroppen det bedre rent fysisk. Hjertet blir sterkere, oksygenopptaket øker, du får lavere hvilepuls og risikoen for hjerte- og karsykdommer reduseres.

Du forbedrer også opptaket av næring og øker kaloriforbrenningen i kroppen.

Velg mellom mange ulike treningsformer

Hos Actic kan du trene kondisjon på mange forskjellige måter. Romaskin, crosstrainer, sykkel og tredemølle gir god kondisjon. På mange av treningssentrene våre kan du også velge mellom mange ulike gruppetreningstimer som spinning, boksing og sirkeltrening. Svømming er også bra for kondisjonen. Actic-sentrene ligger ofte i tilknytning til en svømmehall, og da er svømming inkludert i medlemskapet.

Kombiner gjerne kondisjonstrening med styrketrening for å få variasjon. Trening 2–3 ganger i uken gir et godt grunnlag. På flere av våre treningssentre kan du også bestille time hos en personlig trener.

En god start er å bestille en gratis prøvetime. Velg treningssenter til høyre ovenfor, og ring til senteret for å avtale et tidspunkt som passer for deg.

[et_social_share]

Kostnadsfri prøvetrening

Henter personlige opplysninger…

Du har allerede et aktivt medlemskap hos oss og kan derfor ikke benytte deg av Gratis prøvetrening tilbudet. Kontakt ditt treningssenter hvis du har spørsmål om ditt medlemskap!

Du har allerede en konto hos Actic og kan derfor ikke benytte deg av Gratis prøvetrening tilbudet. Kontakt ditt treningssenter hvis du har spørsmål om ditt medlemskap!

Skriv inn et gyldig fødselsdato

Du kan dessverre ikke kjøpe medlemskap siden du er under 18 år. Hvis du tar med en forelder eller ansvarlig betaler over 18 år til treningssenteret, hjelper vi deg med å få satt opp et medlemskap.

Actic Norge har 22 treningssentre hvor du kan bli kjent med din nye treningskompis. Vi tilbyr deg 7 dagers prøvetrening helt kostnadsfritt! Du kan trene styrke og kondisjon på senteret eller teste ut en gruppetreningstime. 20 av våre sentre har også basseng som inngår i treningskortet ditt. Velkommen inn!

  • Behandling av personopplysninger

    Vi behandler dine personopplysninger med det formål å administrere din avtale med oss, for å forbedre våre tjenester og for å gjøre at din opplevelse hos oss blir så god som overhode mulig. Les mer om vår personopplysningspolicy og medlemsvilkår.

  • Jeg har lest og akseptert Actic sine vilkår
  • Så starter vi!

Så starter vi!