Trening

Kondisjonstrening

Få bedre kondisjon hos Actic

Det meste i livet blir både enklere og morsommere når du har god kondisjon. Dessuten har kroppen det bedre rent fysisk. Hjertet blir sterkere, oksygenopptaket øker, du får lavere hvilepuls og risikoen for hjerte- og karsykdommer reduseres.

Du forbedrer også opptaket av næring og øker kaloriforbrenningen i kroppen.

Velg mellom mange ulike treningsformer

Hos Actic kan du trene kondisjon på mange forskjellige måter. Romaskin, crosstrainer, sykkel og tredemølle gir god kondisjon. På mange av treningssentrene våre kan du også velge mellom mange ulike gruppetreningstimer som spinning, boksing og sirkeltrening. Svømming er også bra for kondisjonen. Actic-sentrene ligger ofte i tilknytning til en svømmehall, og da er svømming inkludert i medlemskapet.

Kombiner gjerne kondisjonstrening med styrketrening for å få variasjon. Trening 2–3 ganger i uken gir et godt grunnlag. På flere av våre treningssentre kan du også bestille time hos en personlig trener.

En god start er å bestille en gratis prøvetime. Velg treningssenter til høyre ovenfor, og ring til senteret for å avtale et tidspunkt som passer for deg.

Kostnadsfri prøvetime

Vi inviterer deg til en kostnadsfri prøvetime på 60 minutter. Du velger om du vil trene i treningsstudioet eller være med på gruppetrening.

 

Kostnadsfri prøvetime

Fyll ut skjemaet for å be om en prøvetime.

Så starter vi!