Actic Anywhere

Nå kan du trene hvor du vil med Actic!

Actic Anywhere:

Tren hvor du vil. Når du vil.

Actic Anywhere er vår digitale møteplass for trening. I Actic Anywhere-appen finner du inspirerende programmer og økter som passer alle – laget av våre beste trenere.

Du kan også følge med på treningsstatistikken din, følge venner, lage grupper og utfordringer.

Med Actic Anywhere kan du gjennomføre treningen din på en morsom og inspirerende måte hvor og når du vil – rett og slett ANYWHERE.

Har du et aktivt medlemskap på et Acticsenter har du fri tilgang til appen. Dersom du ikke har et aktivt medlemskap og bare ønsker å prøve appen kan du tegne et bindingsfritt digitalt medlemskap for kr. 79,- per måned.

 

Actic medlem – Last ned appen her!   Bli medlem nå!

Som medlem får du tilgang til:

Treningsøkter
En økt er bygget opp av flere øvelser som utføres enten på tid eller med et gitt antall repetisjoner.

Gruppetrening
Gruppetrening er en filmet gruppetime der du trener med en instruktør akkurat som om du var på et senter. Du kan gjennomføre timene når det passer deg.

Treningsprogram
Et program er en rekke økter utviklet for progresjon over tid og for å nå et spesifikt mål. Øktene i programmet planlegges i treningsloggen din. Start treningsreisen din allerede i dag!

Bootcamps
En bootcamp er et program som starter gitte datoer og der deltakerne jobber sammen med veilederen sin mot en gitt målsetning. Lansering TBA.

PT Online
Med PT Online tilbys du mange av fordelene med personlig trening til en lavere pris og med en større fleksibilitet. Les mer i appen. Lansering TBA.

Koble til og synkronisér

Enkel tilkobling til tredjeparts aktivitetsmålere for komplett oversikt over treningen din.

Last ned appen i dag!

✔ Medlemmer har fri tilgang til Actic Anywhere. *
✔ Last ned appen i dag og gjennomfør den neste treningsøkten din hvor du vil og når du vil!

*Medlemmer har fri og tilgang til Actic Anywhere. Dersom du ønsker å bli medlem i Actic Anywhere kan du tegne et bindingsfritt digitalt medlemskap i appen for kr. 79,- per måned. 

Du finner lenker for å laste ned appen nedenfor. Last ned appen og logg inn med samme e-post/MedlemsID og passord som du bruker for å logge inn på “Mine sider” på actic.no.

Dersom du ikke får logget inn eller ikke husker ditt passord, så kan du sette et nytt passord HER ved å trykke på «Be om passord». Passordet må være på minimum 6 tegn, hvorav minst 1 stor bokstav, samt minimum 1 tall.

Vi håper du finner mange inspirerende økter og mye glede i Actic Anywhere!

/Din treningskompis

Trinn 1 av 3

1/3

Dine personopplysninger

Henter personlige opplysninger…

Du kan ikke kjøpe medlemskap akkurat nå

Hei treningskompis! Vi ser at du allerede har et medlemskap hos oss, så du har allerede tilgang til Actic Anywhere. Last ned appen og logg inn med samme påloggingsinformasjon som til den vanlige Actic-appen. Velkommen!

Du kan dessverre ikke kjøpe medlemskap siden du er under 18 år. Hvis du tar med en forelder eller ansvarlig betaler over 18 år til treningssenteret, hjelper vi deg med å få satt opp et medlemskap.

Skriv inn et gyldig fødselsdato

Trinn 2 av 3

Godkjennelse

  • Behandling av personopplysninger

    Vi behandler dine personopplysninger med det formål å administrere din avtale med oss, for å forbedre våre tjenester og for å gjøre at din opplevelse hos oss blir så god som overhode mulig. Les mer om vår personopplysningspolicy og medlemsvilkår.

  • Se vilkår
  • Medlemsvilkår

    Godkjenning av Actic sine medlemsvilkår er en forutsetning for deg som er medlem hos oss. Klikk på «se vilkår» hvis du vil lese de fullstendige vilkårene.

  • Se vilkår

Trinn 3 av 3

3/3

Kontroll och bekräfta

Endre

Personopplysninger

Endre

Bestilling

Kostnader

 
0

 
0 0

Medlemsavgift
0

Betales ved utsjekking og gjelder inneværende og påfølgende måned. Dersom du melder deg inn i siste halvdel av måneden, betaler du for de påfølgende to måneder. Ta gjerne kontakt med ditt nærmeste Actic-senter for mer informasjon om førstegangsbetaling av medlemsavgift ved nytegning av medlemskap.