Gruppetrening

Yoga

Yoga by Actic

Våre yogatimer passer alle nivåer, enten du er nybegynner eller har trent yoga i flere år. I timen utføres klassiske yogaposisjoner (asanas) enten separat eller i rekkefølge for å styrke kroppen, øke din bevegelighet og kroppsbevissthet. Vi har også yogatimer spesielt tilpasset for deg som er 65+.

Hvorfor Yoga by Actic?

Å gå på en yogatime hjelper deg ikke bare med å stresse ned og booste kroppen med positiv energi akkurat der og da – de langsiktige fordelene er mange. Du blir mer bevegelig i hele kroppen, dine muskler blir mer utholdende og sterkere og du får mindre verk i rygg og skuldre.

Mange opplever også at hodepine og migrene minsker, og at fordøyelsen blir bedre. Du sover bedre om natta, føler deg mindre stresset og får et sterkere immunforsvar. En skikkelig lykkepille med andre ord!

 

 

Tidseffektiv trening som gir resultater!

Lær deg å trene etter HIT-metoden!

Synes du det er vanskelig å finne tid til å trene? Eller ønsker du rett og slett å få mest mulig ut av hver treningsøkt? Hos Actic trener vi etter treningsmetoden HIT (høyintensitetstrening), som innebærer at du på kun 20 minutter gir kroppen tilstrekkelig trening for å utvikles. 

Les mer her!

Group 7

Se

#ingenunn
skyldninger

 

Kostnadsfri prøvetime 

Helt gratis, inviterer vi deg i 60 minutter test trening. Du kan arbeide både i treningsstudioet eller prøv en gruppetrening.

Kostnadsfri prøvetime

Fyll ut skjemaet for å be om en prøvetime.

Henter personlige opplysninger…

Du har redan ett aktivt medlemskap och kan därför inte nyttja Prova på erbjudandet. Kontakta din anläggning om du har frågor kring ditt medlemskap!

Du har redan ett konto hos Actic och kan därför inte nyttja Prova på erbjudandet. Kontakta din anläggning om du har frågor kring ditt medlemskap!

Skriv inn et gyldig fødselsdato

Du kan dessverre ikke kjøpe medlemskap siden du er under 18 år. Hvis du tar med en forelder eller ansvarlig betaler over 18 år til treningssenteret, hjelper vi deg med å få satt opp et medlemskap.

Så starter vi!