Gruppetrening

Tabata

Tabata by Actic er en høyintensiv time på 30 eller 45 minutter der vi blander kondisjonsøvelser med styrkeøvelser. Perfekt for deg som vil ha en skikkelig utfordring! Avhengig av timens varighet kjører vi 7 eller 11 øvelser.

Din oppgave er å gjøre så mange repetisjoner du kan på 20 sekunder. Deretter er det 10 sekunder hvile før du setter i gang igjen med nye 20 sekunder. I Tabata by Actic gjentar vi hver øvelse 4 eller 6 ganger. Det er en perfekt gruppetime for deg som vil effektivisere treningen din.

Det går an å kjøre hvilken som helst øvelser i tabataform, men de beste øvelsene er de hvor vi virkelig får tatt oss ut på kort tid, for eksempel ulike hopp eller burpees; eller bevegelser med korte bevegelsesutslag der du kan mose maksimalt ut av en muskel med mange repetisjoner, som for eksempel bicepscurls eller knebøy uten vekt. Statiske øvelser, som ulike planker funker også bra.

 

Tidseffektiv trening som gir resultater!

Lær deg å trene etter HIT-metoden!

Synes du det er vanskelig å finne tid til å trene? Eller ønsker du rett og slett å få mest mulig ut av hver treningsøkt? Hos Actic trener vi etter treningsmetoden HIT (høyintensitetstrening), som innebærer at du på kun 20 minutter gir kroppen tilstrekkelig trening for å utvikles. 

Les mer her!

Group 7

Se

#ingenunn
skyldninger

 

Kostnadsfri prøvetime 

Helt gratis, inviterer vi deg i 60 minutter test trening. Du kan arbeide både i treningsstudioet eller prøv en gruppetrening.

Kostnadsfri prøvetime

Fyll ut skjemaet for å be om en prøvetime.

Henter personlige opplysninger…

Du har redan ett aktivt medlemskap och kan därför inte nyttja Prova på erbjudandet. Kontakta din anläggning om du har frågor kring ditt medlemskap!

Du har redan ett konto hos Actic och kan därför inte nyttja Prova på erbjudandet. Kontakta din anläggning om du har frågor kring ditt medlemskap!

Skriv inn et gyldig fødselsdato

Du kan dessverre ikke kjøpe medlemskap siden du er under 18 år. Hvis du tar med en forelder eller ansvarlig betaler over 18 år til treningssenteret, hjelper vi deg med å få satt opp et medlemskap.

Så starter vi!