Gruppetrening

Tabata

Tabata by Actic er en høyintensiv time på 30 eller 45 minutter der vi blander kondisjonsøvelser med styrkeøvelser. Perfekt for deg som vil ha en skikkelig utfordring! Avhengig av timens varighet kjører vi 7 eller 11 øvelser.

Din oppgave er å gjøre så mange repetisjoner du kan på 20 sekunder. Deretter er det 10 sekunder hvile før du setter i gang igjen med nye 20 sekunder. I Tabata by Actic gjentar vi hver øvelse 4 eller 6 ganger. Det er en perfekt gruppetime for deg som vil effektivisere treningen din.

Det går an å kjøre hvilken som helst øvelser i tabataform, men de beste øvelsene er de hvor vi virkelig får tatt oss ut på kort tid, for eksempel ulike hopp eller burpees; eller bevegelser med korte bevegelsesutslag der du kan mose maksimalt ut av en muskel med mange repetisjoner, som for eksempel bicepscurls eller knebøy uten vekt. Statiske øvelser, som ulike planker funker også bra.

 

[et_social_share]

Tidseffektiv trening som gir resultater!

Lær deg å trene etter HIT-metoden!

Synes du det er vanskelig å finne tid til å trene? Eller ønsker du rett og slett å få mest mulig ut av hver treningsøkt? Hos Actic trener vi etter treningsmetoden HIT (høyintensitetstrening), som innebærer at du på kun 20 minutter gir kroppen tilstrekkelig trening for å utvikles. 

Les mer her!

Group 7

Se

#ingenunn
skyldninger

 

Kostnadsfri prøvetime 

Helt gratis inviterer vi deg til en 60 minutters gratis. Du kan trene både i treningsstudioet eller prøve en gruppetime.

 

 

Kostnadsfri prøvetime

Fyll ut skjemaet for å be om en prøvetime.

Kostnadsfri prøvetrening

Henter personlige opplysninger…

Du har allerede et aktivt medlemskap hos oss og kan derfor ikke benytte deg av Gratis prøvetrening tilbudet. Kontakt ditt treningssenter hvis du har spørsmål om ditt medlemskap!

Du har allerede en konto hos Actic og kan derfor ikke benytte deg av Gratis prøvetrening tilbudet. Kontakt ditt treningssenter hvis du har spørsmål om ditt medlemskap!

Skriv inn et gyldig fødselsdato

Du kan dessverre ikke kjøpe medlemskap siden du er under 18 år. Hvis du tar med en forelder eller ansvarlig betaler over 18 år til treningssenteret, hjelper vi deg med å få satt opp et medlemskap.

Actic Norge har 22 treningssentre hvor du kan bli kjent med din nye treningskompis. Vi tilbyr deg 7 dagers prøvetrening helt kostnadsfritt! Du kan trene styrke og kondisjon på senteret eller teste ut en gruppetreningstime. 20 av våre sentre har også basseng som inngår i treningskortet ditt. Velkommen inn!

  • Behandling av personopplysninger

    Vi behandler dine personopplysninger med det formål å administrere din avtale med oss, for å forbedre våre tjenester og for å gjøre at din opplevelse hos oss blir så god som overhode mulig. Les mer om vår personopplysningspolicy og medlemsvilkår.

  • Jeg har lest og akseptert Actic sine vilkår
  • Så starter vi!

Så starter vi!