Gruppetrening

Seniortimer

På Actic har vi spesialtilpasset gruppetime for deg som er senior. Her har vi tatt fram enkle og varierende øvelser for deg som er 60 år og eldre. Vi fokuserer på å forbedre kondisjonen og koordinasjonen, samt styrke og balanse.

Ingen aldersgruppe har så stor nytte av fysisk aktivitet som denne! – Spesielt styrketrening med høy belastning. Muskelsvinn (sarkopeni) er svært utbredt hos eldre. Det leder til både svekket styrke og tregere muskelkontraksjoner ettersom det først og fremst er de raske muskelcellene som forsvinner.

Den gode nyheten er at dette kan bremses, dersom musklene og skjelettet blir regelmessig belastet mer enn hva de er vant til. Vi er sterkest ved 20-30 års alder men en 80-åring som trener styrke kan være like sterk som en utrent 30-åring.

Sterke og raske muskler er dessuten en god investering for hjerte- og karsystemet, insulinfølsomhet, langsiktig blodsukkerkontroll, benskjørhet, alzheimers og depresjon.

På Actic tilbyr vi følgende gruppetime for deg som er senior:

Senior Aqua

Vanntrening hvor du trener kondisjon, kjernestabilitet, styrke, fleksibilitet og balanse. Actics inspirerende Aqua-timer utføres i basseng, på grunt eller dypt vann. Senior Aqua er tilpasset for våre 65+ medlemmer.

Senior ATC

I senterets område for funksjonelle trening kan du gjennomføre en sirkeltreningstime med varierende øvelser og utstyr. I timen får du trene styrke, kondisjon og fleksibilitet. Senior ATC har øvelser som er spesielt utvalgte for senterens 65+ medlemmer.

Senior Fitness

Bevegelsesglede til musikk med tilpassede øvelser for 65+ medlemmer. Trening som styrker musklene, forbedrer kondisjonen, balansen og bevegeligheten.

Senior Spinning

Kondisjonstrening som utføres på en spinningsykkel med et opplegg som er tilpasset våre 65+ medlemmer.

Senior Yoga

Vi gjør klassiske yogaposisjoner (asanas) for å styrke kroppen, øke vår bevegelighet og kroppsbevissthet. Timen er tilpasset våre 65+ medlemmer.

[et_social_share]

Tidseffektiv trening som gir resultater!

Lær deg å trene etter HIT-metoden!

Synes du det er vanskelig å finne tid til å trene? Eller ønsker du rett og slett å få mest mulig ut av hver treningsøkt? Hos Actic trener vi etter treningsmetoden HIT (høyintensitetstrening), som innebærer at du på kun 20 minutter gir kroppen tilstrekkelig trening for å utvikles. 

Les mer her!

Group 7

Se

#ingenunn
skyldninger

 

Kostnadsfri prøvetime 

Helt gratis inviterer vi deg til en 60 minutters gratis. Du kan trene både i treningsstudioet eller prøve en gruppetime.

 

 

Kostnadsfri prøvetime

Fyll ut skjemaet for å be om en prøvetime.

Kostnadsfri prøvetrening

Henter personlige opplysninger…

Du har allerede et aktivt medlemskap hos oss og kan derfor ikke benytte deg av Gratis prøvetrening tilbudet. Kontakt ditt treningssenter hvis du har spørsmål om ditt medlemskap!

Du har allerede en konto hos Actic og kan derfor ikke benytte deg av Gratis prøvetrening tilbudet. Kontakt ditt treningssenter hvis du har spørsmål om ditt medlemskap!

Skriv inn et gyldig fødselsdato

Du kan dessverre ikke kjøpe medlemskap siden du er under 18 år. Hvis du tar med en forelder eller ansvarlig betaler over 18 år til treningssenteret, hjelper vi deg med å få satt opp et medlemskap.

Actic Norge har 22 treningssentre hvor du kan bli kjent med din nye treningskompis. Vi tilbyr deg 7 dagers prøvetrening helt kostnadsfritt! Du kan trene styrke og kondisjon på senteret eller teste ut en gruppetreningstime. 20 av våre sentre har også basseng som inngår i treningskortet ditt. Velkommen inn!

  • Behandling av personopplysninger

    Vi behandler dine personopplysninger med det formål å administrere din avtale med oss, for å forbedre våre tjenester og for å gjøre at din opplevelse hos oss blir så god som overhode mulig. Les mer om vår personopplysningspolicy og medlemsvilkår.

  • Jeg har lest og akseptert Actic sine vilkår
  • Så starter vi!

Så starter vi!