Gruppetrening

Piloxing™

Hva er PILOXING®?

En blandning av pilates, boxing og dans. Sleek, sexy and powerful!

Viveca Jensen skapte et treningskonsept som ble lansert i Hollywood og som straks ble en supertrend.

Viveca Jensens treningslokaler ligger i Los Angeles, kun tre minutter fra Universal Studios. Et senter som hun valgte med omhu da flere av kundene til Jensen er Hollywoodstjerner som setter pris på nærhet til sin trener. Men det er ikke lokasjonen som er den største tiltrekningskraften.

Viveca Jensen er hjernen bak et av Hollywoods treningstrender – PILOXING, en blandning av pilates, dans og boxing.

– Navnet lekte vi oss fram til. Boxelates funket ikke spesielt bra så vi kom på PILOXING. Noen advarte oss mot at det skulle være for vanskelig å uttale, men nå vet alle hva det betyr, har Viveca selv fortalt.

Danseren Viveca Jensen kom på treningsformen PILOXING under en joggetur etter å ha oppdaget at mange av de som trener pilates må komplettere med ekstra treningstimer for å brenne kalorier.

– Helt plutselig oppdaget jeg koblingen mellom pilates og boxing. Begge går ut fra kroppens kjerne. Du konsentrerer deg om magen, korsryggen, korsettmusklene, bekkenet og innsiden av lårene. Det trener også armer og ben.

– Boxing er kraft, det gir deg mye styrke. Pilatestimen sine balanseøvelser gjør deg elegant. Du får veldefinerte muskler og en god holdning. Dansen får deg å føle deg sexy. «Sleek, sexy and powerful!» – hver piloxingtime avsluttes med at deltagerne roper treningsformens tre ledeord.

PILOXING er ekstremt populært på sentrene som det finnes på. I dagens samfunn er stressnivået høyt og vi blir tvunget til å gjøre flere ting samtidig, men i en PILOXING-time er det så mange ulike teknikker som kombineres at man må legge all konsentrasjon på dansen, pilatesen og boxingen.

– Piloxing handler om å ha det gøy og å trene på ditt eget nivå.

Viveca Jensen har gjort tester som viser at man kan brenne opptil 800 kalorier på en PILOXING-time. Hun sier:

– Vi trener rumpa så hardt at det gjør vont. Da pleier jeg å spørre jentene mine: «Skal dere få på dere de olabuksene og se bra ut må dere gjøre dette.» Alle har lyst til å komme i form og føle seg bra i jeans.

Historien er ekstra imponerende når man vet hvordan Viveca Jensen fikk sin første pilatetime. Svensken jobbet som danser i Los Angeles, men karrieren tok slutt da hun plutselig ble langtidsskadet. Den arbeidsløse alenemoren overtalte den høyt anerkjente pilatesinstruktøren Ivon Dahl til å gi henne gratiskurs ettersom hun ikke hadde råd til å betale. Viveca lovte at hun skulle bli Dahls beste elev. Da hun var ferdig med kurset begynte hun å holde timer i leiligheten sin for å betale tilbake gjelden til Dahl. Datterens rom ble et provisorisk studio.

– Jeg leste nylig dagboken min fra den tiden da jeg akkurat hadde kommet til Los Angeles for å jobbe som danser, sier Viveca Jensen. Alt handlet om å komme seg fremover. Slik har det alltid vært for meg.

 

[et_social_share]

Tidseffektiv trening som gir resultater!

Lær deg å trene etter HIT-metoden!

Synes du det er vanskelig å finne tid til å trene? Eller ønsker du rett og slett å få mest mulig ut av hver treningsøkt? Hos Actic trener vi etter treningsmetoden HIT (høyintensitetstrening), som innebærer at du på kun 20 minutter gir kroppen tilstrekkelig trening for å utvikles. 

Les mer her!

Group 7

Se

#ingenunn
skyldninger

 

Kostnadsfri prøvetime 

Helt gratis inviterer vi deg til en 60 minutters gratis. Du kan trene både i treningsstudioet eller prøve en gruppetime.

 

 

Kostnadsfri prøvetime

Fyll ut skjemaet for å be om en prøvetime.

Kostnadsfri prøvetrening

Henter personlige opplysninger…

Du har allerede et aktivt medlemskap hos oss og kan derfor ikke benytte deg av Gratis prøvetrening tilbudet. Kontakt ditt treningssenter hvis du har spørsmål om ditt medlemskap!

Du har allerede en konto hos Actic og kan derfor ikke benytte deg av Gratis prøvetrening tilbudet. Kontakt ditt treningssenter hvis du har spørsmål om ditt medlemskap!

Skriv inn et gyldig fødselsdato

Du kan dessverre ikke kjøpe medlemskap siden du er under 18 år. Hvis du tar med en forelder eller ansvarlig betaler over 18 år til treningssenteret, hjelper vi deg med å få satt opp et medlemskap.

Actic Norge har 22 treningssentre hvor du kan bli kjent med din nye treningskompis. Vi tilbyr deg 7 dagers prøvetrening helt kostnadsfritt! Du kan trene styrke og kondisjon på senteret eller teste ut en gruppetreningstime. 20 av våre sentre har også basseng som inngår i treningskortet ditt. Velkommen inn!

  • Behandling av personopplysninger

    Vi behandler dine personopplysninger med det formål å administrere din avtale med oss, for å forbedre våre tjenester og for å gjøre at din opplevelse hos oss blir så god som overhode mulig. Les mer om vår personopplysningspolicy og medlemsvilkår.

  • Jeg har lest og akseptert Actic sine vilkår
  • Så starter vi!

Så starter vi!