Gruppetrening

Mama-timer

Vi tilpasser timene etter gravide og nybakte mødre. Avhengig av mors form kommer vi til å gi ulike alternativer slik at alle kan være med uansett forutsetning. Babyer og fedre er også velkomne. Kontakt ditt senter for mer informasjon.

Mama Fitness

På Mama Fitness trener du styrke- og kondisjonsøvelser som er spesielt tilpasset for gravide eller nybakte mødre. Vi fokuserer på å forbedre balanse og koordinasjon, samt øke styrken og fokusere på holdningen.

Mama Challenge

Sirkeltrening i gruppetreningssal eller utendørs med varierende øvelser og utstyr som er tilpasset for gravide eller nybakte mødre.

Mama Aqua

Mama Aqua er vanntrening uten baby, hvor du trener kondisjon, kjernestabilitet, styrke, fleksibilitet og balanse. Actics inspirerende Mama Aqua-timer utføres i basseng, på grunt eller dypt vann. Timen anbefales for både gravide og nybakte mødre.

Mama Yoga

En tilpasset yoga-time med varierende øvelser for gravide eller nybakte mødre. Vi fokuserer på å forbedre balanse og koordinasjon, samt øke styrken og fokusere på holdningen.

Tidseffektiv trening som gir resultater!

Lær deg å trene etter HIT-metoden!

Synes du det er vanskelig å finne tid til å trene? Eller ønsker du rett og slett å få mest mulig ut av hver treningsøkt? Hos Actic trener vi etter treningsmetoden HIT (høyintensitetstrening), som innebærer at du på kun 20 minutter gir kroppen tilstrekkelig trening for å utvikles. 

Les mer her!

Group 7

Se

#ingenunn
skyldninger

 

Kostnadsfri prøvetime 

Helt gratis, inviterer vi deg i 60 minutter test trening. Du kan arbeide både i treningsstudioet eller prøv en gruppetrening.

Kostnadsfri prøvetime

Fyll ut skjemaet for å be om en prøvetime.

Så starter vi!