Gruppetrening

Actic Dynamic Flex

Hva er Actic Dynamic Flex?

Actic Dynamic Flex er en 30 minutter lang gruppetime der fokuset ligger på fleksibilitet og bevegelighet. De statiske og dynamiske bevegelsene er hentet fra yoga, pilates og klassisk stretch. Timen passer både før og etter din vanlige gruppetime, eller som en restitusjonsøkt.

I timen vil det bli gitt ulike alternativer på øvelsene og deltakerne oppfordres til å tilpasse de til sitt eget tempo og kapasitet. Actic Dynamic Flex har et unikt opplegg hvor vi bl.a. benytter vektstang eller trepinne for å komme dypere i stretchen og for å gjøre oss enda mer bevisste på kroppens plassering og holdning.

Hvem passer Actic Dynamic Flex for?

Actic Dynamic Flex er en time som egner seg til alle som vil forbedre sin smidighet og bevegelse.

Timen er utviklet av våre gruppetreningsspesialister, lisensierte personlige trenene og koreografer i samråd med en lisensiert fysioterapeut, for å gi våre medlemmer et verktøy for å øke sin bevegelse, smidighet og prestasjon.

Når skal du trene Actic Dynamic Flex?

Du kan velge å benytte timen før din vanlige trening, for å prestere bedre og optimere dine treningsresultater. Eller du kan velge Actic Dynamic Flex etter din vanlige trening, for å gi kroppen en kvalitativ stretch og restitusjon. Våre personlige trenere anser timen også som et redskap for en mer målbevisst og resultatorientert trening for sine kunder.

 

[et_social_share]

Tidseffektiv trening som gir resultater!

Lær deg å trene etter HIT-metoden!

Synes du det er vanskelig å finne tid til å trene? Eller ønsker du rett og slett å få mest mulig ut av hver treningsøkt? Hos Actic trener vi etter treningsmetoden HIT (høyintensitetstrening), som innebærer at du på kun 20 minutter gir kroppen tilstrekkelig trening for å utvikles. 

Les mer her!

Group 7

Se

#ingenunn
skyldninger

 

Kostnadsfri prøvetime 

Helt gratis inviterer vi deg til en 60 minutters gratis. Du kan trene både i treningsstudioet eller prøve en gruppetime.

 

 

Kostnadsfri prøvetime

Fyll ut skjemaet for å be om en prøvetime.

Kostnadsfri prøvetrening

Henter personlige opplysninger…

Du har allerede et aktivt medlemskap hos oss og kan derfor ikke benytte deg av Gratis prøvetrening tilbudet. Kontakt ditt treningssenter hvis du har spørsmål om ditt medlemskap!

Du har allerede en konto hos Actic og kan derfor ikke benytte deg av Gratis prøvetrening tilbudet. Kontakt ditt treningssenter hvis du har spørsmål om ditt medlemskap!

Skriv inn et gyldig fødselsdato

Du kan dessverre ikke kjøpe medlemskap siden du er under 18 år. Hvis du tar med en forelder eller ansvarlig betaler over 18 år til treningssenteret, hjelper vi deg med å få satt opp et medlemskap.

Actic Norge har 22 treningssentre hvor du kan bli kjent med din nye treningskompis. Vi tilbyr deg 7 dagers prøvetrening helt kostnadsfritt! Du kan trene styrke og kondisjon på senteret eller teste ut en gruppetreningstime. 20 av våre sentre har også basseng som inngår i treningskortet ditt. Velkommen inn!

  • Behandling av personopplysninger

    Vi behandler dine personopplysninger med det formål å administrere din avtale med oss, for å forbedre våre tjenester og for å gjøre at din opplevelse hos oss blir så god som overhode mulig. Les mer om vår personopplysningspolicy og medlemsvilkår.

  • Jeg har lest og akseptert Actic sine vilkår
  • Så starter vi!

Så starter vi!