Gruppetrening

Core

Hva er Core?

Actic Core er en forkoreografert gruppetime som fokuserer på å styrke våre holdningsmuskler som blant annet ligger rundt mage, rygg og skuldre. Vi arbeider både med statiske og dynamiske øvelser til inspirerende musikk.

En sterkere mage og rygg gir bedre holdning

Under en coretime trener vi opp musklene som stabiliserer vårt senter, som er basen til alle våre bevegelser. Trening av mage og rygg forbedrer vår holdning og vi får en lettere hverdag. Det forebygger skader og verk samt at vi med en god holdning også får mer ut av annen trening.

Mageøvelser for stabilitet og styrke

I Actic Core trener vi mage og rygg ved hjelp av styrkeøvelser i dynamisk tempo. I timen benytter vi oss også av flere stabiliserende øvelser der mage og rygg trenes ved hjelp av statisk utfordrende øvelser. For å trene på en trygg måte er det viktig å koble på den indre kjernemuskulaturen ved å finne magespennet. Styrkeøvelser i timen påvirker de ytre rygg og magemusklene, de som vi ofte forbinder med en six-pack eller rippet mage. Stabilitetsøvelser er de øvelsene som påvirker kapasiteten til mage og ryggen, d.v.s. å kunne holde en sterk og stabil stilling til tross for en ujevn ytre påvirkning, f. eks. stabilitetsøvelsen “planken”.

En gruppetime som er laget av profesjonelle folk

Actic Core er skapt av våre gruppetreningsspesialister, lisensierte personlige trenere, koreografer og en fysioterapeut blir rådført ved behov.

 

[et_social_share]

Tidseffektiv trening som gir resultater!

Lær deg å trene etter HIT-metoden!

Synes du det er vanskelig å finne tid til å trene? Eller ønsker du rett og slett å få mest mulig ut av hver treningsøkt? Hos Actic trener vi etter treningsmetoden HIT (høyintensitetstrening), som innebærer at du på kun 20 minutter gir kroppen tilstrekkelig trening for å utvikles. 

Les mer her!

Group 7

Se

#ingenunn
skyldninger

 

Kostnadsfri prøvetime 

Helt gratis inviterer vi deg til en 60 minutters gratis. Du kan trene både i treningsstudioet eller prøve en gruppetime.

 

 

Kostnadsfri prøvetime

Fyll ut skjemaet for å be om en prøvetime.

Kostnadsfri prøvetrening

Henter personlige opplysninger…

Du har allerede et aktivt medlemskap hos oss og kan derfor ikke benytte deg av Gratis prøvetrening tilbudet. Kontakt ditt treningssenter hvis du har spørsmål om ditt medlemskap!

Du har allerede en konto hos Actic og kan derfor ikke benytte deg av Gratis prøvetrening tilbudet. Kontakt ditt treningssenter hvis du har spørsmål om ditt medlemskap!

Skriv inn et gyldig fødselsdato

Du kan dessverre ikke kjøpe medlemskap siden du er under 18 år. Hvis du tar med en forelder eller ansvarlig betaler over 18 år til treningssenteret, hjelper vi deg med å få satt opp et medlemskap.

Actic Norge har 22 treningssentre hvor du kan bli kjent med din nye treningskompis. Vi tilbyr deg 7 dagers prøvetrening helt kostnadsfritt! Du kan trene styrke og kondisjon på senteret eller teste ut en gruppetreningstime. 20 av våre sentre har også basseng som inngår i treningskortet ditt. Velkommen inn!

  • Behandling av personopplysninger

    Vi behandler dine personopplysninger med det formål å administrere din avtale med oss, for å forbedre våre tjenester og for å gjøre at din opplevelse hos oss blir så god som overhode mulig. Les mer om vår personopplysningspolicy og medlemsvilkår.

  • Jeg har lest og akseptert Actic sine vilkår
  • Så starter vi!

Så starter vi!