Gruppetrening

ATC

ATC (Actic Training Circuit)

ATC er et sirkeltreningskonsept som gir deg effektiv trening av både styrke og kondisjon, takket være komplekse og pulsforhøyende styrkeøvelser.

Hele kroppen trenes i denne funksjonelle stasjonsbaserte treningsformen. Foruten din egen kroppsvekt, brukes f. eks kettlebells, vektstenger, medisinballer, spenstballer, battle ropes og functional gym training band.

ATC kan utføres både på egen hånd og som gruppetreningstime. Du booker ganske enkelt plass på ATC-timen her på Actics hjemmeside eller i resepsjonen på ditt senter. Gå ikke glipp av denne utfordringen som garantert gir deg en real gjennomkjøring!

Tips for deg som vil teste ATC som egentrening:

 • Fem minutters valgfri oppvarming
 • Ett set per øvelse
 • 5 sekunder aktivitet
 • 15 sekunder hvile
 • Tren 2-3 runder
 • Et minutts hvile mellom rundene

 

[et_social_share]

Tidseffektiv trening som gir resultater!

Lær deg å trene etter HIT-metoden!

Synes du det er vanskelig å finne tid til å trene? Eller ønsker du rett og slett å få mest mulig ut av hver treningsøkt? Hos Actic trener vi etter treningsmetoden HIT (høyintensitetstrening), som innebærer at du på kun 20 minutter gir kroppen tilstrekkelig trening for å utvikles. 

Les mer her!

Group 7

Se

#ingenunn
skyldninger

 

Kostnadsfri prøvetime 

Helt gratis inviterer vi deg til en 60 minutters gratis. Du kan trene både i treningsstudioet eller prøve en gruppetime.

 

 

Kostnadsfri prøvetime

Fyll ut skjemaet for å be om en prøvetime.

Kostnadsfri prøvetrening

Henter personlige opplysninger…

Du har allerede et aktivt medlemskap hos oss og kan derfor ikke benytte deg av Gratis prøvetrening tilbudet. Kontakt ditt treningssenter hvis du har spørsmål om ditt medlemskap!

Du har allerede en konto hos Actic og kan derfor ikke benytte deg av Gratis prøvetrening tilbudet. Kontakt ditt treningssenter hvis du har spørsmål om ditt medlemskap!

Skriv inn et gyldig fødselsdato

Du kan dessverre ikke kjøpe medlemskap siden du er under 18 år. Hvis du tar med en forelder eller ansvarlig betaler over 18 år til treningssenteret, hjelper vi deg med å få satt opp et medlemskap.

Actic Norge har 22 treningssentre hvor du kan bli kjent med din nye treningskompis. Vi tilbyr deg 7 dagers prøvetrening helt kostnadsfritt! Du kan trene styrke og kondisjon på senteret eller teste ut en gruppetreningstime. 20 av våre sentre har også basseng som inngår i treningskortet ditt. Velkommen inn!

 • Behandling av personopplysninger

  Vi behandler dine personopplysninger med det formål å administrere din avtale med oss, for å forbedre våre tjenester og for å gjøre at din opplevelse hos oss blir så god som overhode mulig. Les mer om vår personopplysningspolicy og medlemsvilkår.

 • Jeg har lest og akseptert Actic sine vilkår
 • Så starter vi!

Så starter vi!