Gruppetrening

Aqua

Hva er Aqua by Actic?

Tren kroppen på en trygg måte til alle retninger og til inspirerende musikk. Timen består av styrke- og kondisjonsøvelser som utføres i basseng. Tren med vannet som motstand enten du står på grunnen eller på dypet.

Trening i vann er skånsomt for kroppen og gir oss en mulighet til å bevege oss i flere ulike dimensjoner.

Hva er Aqua by Actic?

Aqua by Actic, på folkemunne kalt vanngymnastikk, er en effektiv treningsform for hele kroppen. Vannets motstand kan gjøre øvelsene riktig utfordrende men det er samtidig skånsomt for kroppen. Øvelsene skal blant annet øke bevegeligheten, koordinasjon, kondisjon og styrke.

Hvordan er Aqua by Actic?

Aqua by Actic er en gruppetreningstime som gjennomføres med deltagerne i bassenget og instruktøren på bassengkanten. Bassenget skal ha mellom 28 og 34 varmegrader. For trening i et grunt basseng anbefales det at vannet rekker til skuldrene og for trening i dypt basseng kreves hjelpemiddel i form av pølser eller liknende. Videre anbefales tettsittende badetøy, og for personer som har vansker med balansen kan badesko gi bedre fotfeste.

 

Skånsom trening i vann. Her blandes kondisjon, styrke og bevegelighet.

[et_social_share]

Tidseffektiv trening som gir resultater!

Lær deg å trene etter HIT-metoden!

Synes du det er vanskelig å finne tid til å trene? Eller ønsker du rett og slett å få mest mulig ut av hver treningsøkt? Hos Actic trener vi etter treningsmetoden HIT (høyintensitetstrening), som innebærer at du på kun 20 minutter gir kroppen tilstrekkelig trening for å utvikles. 

Les mer her!

Group 7

Se

#ingenunn
skyldninger

 

Kostnadsfri prøvetime 

Helt gratis inviterer vi deg til en 60 minutters gratis. Du kan trene både i treningsstudioet eller prøve en gruppetime.

 

 

Kostnadsfri prøvetime

Fyll ut skjemaet for å be om en prøvetime.

Kostnadsfri prøvetrening

Henter personlige opplysninger…

Du har allerede et aktivt medlemskap hos oss og kan derfor ikke benytte deg av Gratis prøvetrening tilbudet. Kontakt ditt treningssenter hvis du har spørsmål om ditt medlemskap!

Du har allerede en konto hos Actic og kan derfor ikke benytte deg av Gratis prøvetrening tilbudet. Kontakt ditt treningssenter hvis du har spørsmål om ditt medlemskap!

Skriv inn et gyldig fødselsdato

Du kan dessverre ikke kjøpe medlemskap siden du er under 18 år. Hvis du tar med en forelder eller ansvarlig betaler over 18 år til treningssenteret, hjelper vi deg med å få satt opp et medlemskap.

Actic Norge har 22 treningssentre hvor du kan bli kjent med din nye treningskompis. Vi tilbyr deg 7 dagers prøvetrening helt kostnadsfritt! Du kan trene styrke og kondisjon på senteret eller teste ut en gruppetreningstime. 20 av våre sentre har også basseng som inngår i treningskortet ditt. Velkommen inn!

  • Behandling av personopplysninger

    Vi behandler dine personopplysninger med det formål å administrere din avtale med oss, for å forbedre våre tjenester og for å gjøre at din opplevelse hos oss blir så god som overhode mulig. Les mer om vår personopplysningspolicy og medlemsvilkår.

  • Jeg har lest og akseptert Actic sine vilkår
  • Så starter vi!

Så starter vi!