Ta utfordringen!

Actic 30 day challenge!

Vær med i Actics 30 day challenge!

Last ned Actics app, delta på vår 30 day challenge og vær med og konkurrer om et fint treningskit fra CRAFT. Det finnes 4 ulike utfordringer å velge mellom:

  • Armhevninger
  • Knebøy
  • Planken
  • Burpees

Slik fungerer utfordringene:

Hver dag får du en ny utfordring som du skal gjennomføre. Du velger selv om du vil gjøre hele øvelsen på en gang, eller dele opp antall repetisjoner dersom det er for tungt. Du kan enkelt se hvor mange dager du har utført, og hvor mange dager du har igjen av utfordringen. Klarer du alle 30 dagar får du 1000 poeng ekstra i MyActic! Du kan når som helst avbryte en pågående utfordring og hoppe på en annen.

 

Ta en av utfordringene i 30 Day Challenge og konkurrer om fine premier fra Craft!

Gjør dagens utfordring og kryss i «Klar» hver dag. Når 30 dager har gått har du utført utfordringen, og kan da konkurrere om premiene. Last opp et bilde på Facebook eller Instagram med hashtagene #acticutfordringen, #dintreningskompis, #actic. Siste konkurransedag er 14 april 2017.

Husk at du må ha en åpen profil for at vi skal kunne se ditt inlegg. Ved å delta i konkurransen forbeholder Actic seg retten til å bruke bildet i ditt konkurransebidrag til markedsføring av Actic. Ditt bilde vil ikke bli solgt videre til tredje part. Det vil kun bli benyttet i Actic i Norge.

Kjør på!

30daychallenge-profeel

[et_social_share]