Styrketrening for seniorer

6 ukers program – Oppstart 2. mai

Styrketrening for seniorer (60+ men ikke noe krav, man kan også være yngre) med fokus på å øke styrken med trening på de store muskelgruppene og forbedre balanse med hovedsakelig kroppsvekt øvelser, slynge trening og balanse øvelser med enkelt utstyr som ball og strikk osv.

Inkluderer 1 fellestrening i uken med Personlig trener Øyvind Taule, + 2 PT timer (55min) for tettere oppfølging utenom som kan brukes i løpet av de 6 ukene med samme PT. Ett individuelt oppsatt treningsprogram til egentrening.

Oppstart i Mai med maksgrense på 6 stk pr kurs

Tren mer effektivt og trygt sammen med personlig trener og forbedre din balanse, styrke og utholdenhet gjennom 6 uker.

– Pris 2399kr

Dette får du:

– 1 felles gruppetime per uke med personlig trener
– 2 timer med personlig trener
– Individuell oppfølgning med eget treningsprogram

Ta det første skrittet i dag – Meld deg på innen 1. mai.

Velkommen til Actic Os

Kostnadsfri prøvetime

Vi inviterer deg til en kostnadsfri prøvetime på 60 minutter. Du velger om du vil trene i treningsstudioet eller være med på gruppetrening.

 

Kostnadsfri prøvetime

Fyll ut skjemaet for å be om en prøvetime.

Henter personlige opplysninger…

Du har allerede et aktivt medlemskap hos oss og kan derfor ikke benytte deg av Gratis prøvetrening tilbudet. Kontakt ditt treningssenter hvis du har spørsmål om ditt medlemskap!

Du har allerede en konto hos Actic og kan derfor ikke benytte deg av Gratis prøvetrening tilbudet. Kontakt ditt treningssenter hvis du har spørsmål om ditt medlemskap!

Skriv inn et gyldig fødselsdato

Du kan dessverre ikke kjøpe medlemskap siden du er under 18 år. Hvis du tar med en forelder eller ansvarlig betaler over 18 år til treningssenteret, hjelper vi deg med å få satt opp et medlemskap.

  • Personopplysninger

    Vi behandler dine personopplysninger med det formål å administrere din avtale med oss, for å forbedre våre tjenester og for å gjøre at din opplevelse hos oss blir så god som overhode mulig. Les mer om vår personopplysningspolicy og medlemsvilkår.

  • Se vilkår

Så starter vi!