Styrketrening for seniorer

6 ukers program – Oppstart 2. mai

Styrketrening for seniorer (60+ men ikke noe krav, man kan også være yngre) med fokus på å øke styrken med trening på de store muskelgruppene og forbedre balanse med hovedsakelig kroppsvekt øvelser, slynge trening og balanse øvelser med enkelt utstyr som ball og strikk osv.

Inkluderer 1 fellestrening i uken med Personlig trener Øyvind Taule, + 2 PT timer (55min) for tettere oppfølging utenom som kan brukes i løpet av de 6 ukene med samme PT. Ett individuelt oppsatt treningsprogram til egentrening.

Oppstart i Mai med maksgrense på 6 stk pr kurs

Tren mer effektivt og trygt sammen med personlig trener og forbedre din balanse, styrke og utholdenhet gjennom 6 uker.

– Pris 2399kr

Dette får du:

– 1 felles gruppetime per uke med personlig trener
– 2 timer med personlig trener
– Individuell oppfølgning med eget treningsprogram

Ta det første skrittet i dag – Meld deg på innen 1. mai.

Velkommen til Actic Os

Kostnadsfri prøvetime

Vi inviterer deg til en kostnadsfri prøvetime på 60 minutter. Du velger om du vil trene i treningsstudioet eller være med på gruppetrening.

 

Kostnadsfri prøvetime

Fyll ut skjemaet for å be om en prøvetime.

Henter personlige opplysninger…

Du har redan ett aktivt medlemskap och kan därför inte nyttja Prova på erbjudandet. Kontakta din anläggning om du har frågor kring ditt medlemskap!

Du har redan ett konto hos Actic och kan därför inte nyttja Prova på erbjudandet. Kontakta din anläggning om du har frågor kring ditt medlemskap!

Skriv inn et gyldig fødselsdato

Du kan dessverre ikke kjøpe medlemskap siden du er under 18 år. Hvis du tar med en forelder eller ansvarlig betaler over 18 år til treningssenteret, hjelper vi deg med å få satt opp et medlemskap.

Så starter vi!