Stram opp med Actic!

6 ukers program – Oppstart 2. mai

Actic introduserer et nytt program med fellestrening på opptil 6 personer sammen med en treningsveileder.

Daniel Gjerstad – Personlig trener vil instruere og gi ekspertråd på hvordan å stramme opp kroppen på en sikker og effektiv måte. Han vil gi deg verktøyene som trengs for at du videre skal lykkes med dine mål. Med fokus på enkle og effektive øvelser som styrker de store muskelgruppene.

Vi har fokus på at det skal være gøy og lærerikt, og at du er blitt mer kunnskapsrik og selvstendig etter endt kurs. Og selvsagt fått gode resultater gjennom disse ukene!

Programmet passer for deg som vil løfte og forme kroppen, øke muskelmassen og fettforbrenningen. Rett og slett stramme opp kroppen din.

Du får da være med på 6 fellestimer, men får også 2 timer sammen med PT utenom! Du vil få eget treningsprogram å følge utenom disse timene også. Dette programmet passer for alle, treningen vil tilpasses etter ditt nivå.  Du vil få individuell oppfølging.

Pris kr 2399,-.

Dette får du:

– 6 felles gruppetimer med treningsveileder
– 2 t med personlig trener

– Individuell oppfølgning

Ta det første skrittet i dag – Meld deg på innen 1. mai.

 

Kostnadsfri prøvetime

Vi inviterer deg til en kostnadsfri prøvetime på 60 minutter. Du velger om du vil trene i treningsstudioet eller være med på gruppetrening.

 

Kostnadsfri prøvetime

Fyll ut skjemaet for å be om en prøvetime.

Henter personlige opplysninger…

Du har allerede et aktivt medlemskap hos oss og kan derfor ikke benytte deg av Gratis prøvetrening tilbudet. Kontakt ditt treningssenter hvis du har spørsmål om ditt medlemskap!

Du har allerede en konto hos Actic og kan derfor ikke benytte deg av Gratis prøvetrening tilbudet. Kontakt ditt treningssenter hvis du har spørsmål om ditt medlemskap!

Skriv inn et gyldig fødselsdato

Du kan dessverre ikke kjøpe medlemskap siden du er under 18 år. Hvis du tar med en forelder eller ansvarlig betaler over 18 år til treningssenteret, hjelper vi deg med å få satt opp et medlemskap.

  • Personopplysninger

    Vi behandler dine personopplysninger med det formål å administrere din avtale med oss, for å forbedre våre tjenester og for å gjøre at din opplevelse hos oss blir så god som overhode mulig. Les mer om vår personopplysningspolicy og medlemsvilkår.

  • Se vilkår

Så starter vi!