Kom igang med Actic

StartPT

Start din trening på best mulig måte!

Vi ønsker å gi deg de beste forutsetningene for å lykkes med treningen din, derfor byr vi på 2 timer med en Personlig Trener når du blir medlem på Actic.

Du får korrekt hjelp med å analysere din kropp og får vite hvilken type trening du har behov for. Du kan få hjelp til å forandre på dine livsstilsvaner eller arbeide med målsetninger for å få fremgang. Er du allerede erfaren innen trening, men ønsker å lære deg mer om et spesifikt treningsområde eller ta deg videre til et nytt nivå? Dette tilbudet får alle som tegner et nytt medlemskap hos Actic! Du må benytte begge timene innen 90 dager etter startdatoen på ditt medlemskap.

Slik fungerer PT-timene:

Første timen (55 min)
Sammen med våre utdannede Personlige Trenere går dere gjennom dine mål og behov treningen. Deretter gjennomfører du en bevegelighetsscreening og eventuelt en test, og til slutt så trener dere sammen.

Andre timen (55 min)
Etter andre timen kommer du og din Personlige Trener frem til hvordan du på best mulig måte skal fortsette din treningsreise med oss, uavhengig om det er med PT, gjennom et eget treningsprogram eller med gruppetrening.

Du er hjertelig velkommen til å starte din treningsreise hos oss!

[et_social_share]

Bli medlem idag!

Velg medlemskort

Actic er en landsdekkende treningskjede etablert i 13 fylker med trening, svømming og gruppetrening. Kom i gang og bli en del av fellesskapet! Meld deg inn i dag.

Bli medlem

En god hjelp mot målet

Actic App

Ha oversikt over treningen din hvor du enn er med appen vår for iPhone og Android. Appen er en kostnadsfri tjeneste som inngår i alle våre medlemskap. Hvis du ikke har den allerede, så last den ned i dag