Treningsveiledning

Treningsveiledning med veileder på Actic!

Vi ønsker å gi deg de beste forutsetningene for å lykkes med treningen din, derfor tilbyr vi deg treningsveiledningstimer med en veileder når du blir medlem på Actic.

Sammen med treningsveilederen går vi gjennom dine nåværende mosjons- og treningsvaner. Deretter vil vi presentere forslag til aktiviteter og mål som passer perfekt til deg. Det er vår måte å sikre at du kommer i gang med treningen din. Ditt personlige treningsprogram er lett å følge og gir garantert resultater. Vi benytter «1, 4, 12-metoden» som innebærer at du først får en time med treningsveileder (1), en første oppfølging innen fire uker (4) og en andre oppfølging innen 12 uker etter den første timen (12), der veilederen tilpasser treningen etter ditt behov.

Slik fungerer de 3 timene:

Første timen (55 min)
I treningsveiledningen gjennomgår vi dine målsettinger og tidligere treningserfaring. Med utgangspunkt i dette lager vi en personlig treningsplan som du gjennomfører sammen med treningsveilederen din.

Andre timen (55 min) etter 4 uker
I den andre timen følger du og din treningsveileder opp hvordan treningen har fungert de 4 første ukene du har vært medlem. Er det behov for justeringer på treningsprogrammet eller skal du fortsette med samme treningsprogram også i neste periode.

Tredje timen (55 min) etter 12 uker
I den tredje timen følger du og din treningsveileder opp hvordan treningen har fungert de 12 første ukene du har vært medlem. Med utgangspunkt i dette vil du og treningsveilederen komme frem til hvordan du på best mulig måte skal fortsette din treningsreise med oss. Uavhengig om det er med veileder, med Personlig Trener, gjennom et eget treningsprogram eller med gruppetrening.

Du er hjertelig velkommen til å starte din treningsreise hos oss.

[et_social_share]

Registrer deg i dag!

Velg medlemskap

Actic er en landsdekkende treningskjede etablert i 13 fylker med trening, svømming og gruppetrening. Kom i gang og bli en del av fellesskapet! Meld deg inn i dag.

Bli medlem