Gratis prøvetime

Slik foregår prøvetimen

Slik foregår prøvetimen

Vi vil at du skal få en god start, derfor gjennomgår vi hvilken treningsbakgrunn du har, og om du har noen spesielle mål med treningen – om du for eksempel vil få bedre kondisjon eller trene for å bli bedre i en bestemt idrett.

Treningsøkten starter med oppvarming med et av kondisjonsapparatene våre. En gjennomgang av trening med Nautilus-metoden tar deretter cirka en halv time. Instruktøren viser deg hvordan apparatene fungerer, og hvordan du finner innstillinger og vekter som passer for deg.

Du får et individuelt tilpasset treningsprogram

Treningsprogrammet noteres på et treningskort som du får av instruktøren. På kortet kan du etter hver treningsøkt notere hvordan apparatene var innstilt og hvilke vekter du trente med. Kortet er også til god hjelp for instruktøren for å følge med på utviklingen din og gi deg anbefalinger om videre trening. Treningen avsluttes med at du strekker ut. Totalt tar prøvetimen cirka én time.

Fakta, motivasjon og tips!

motivasjon

18 grunner til hvorfor trening er så bra for deg

HIT metode

18 grunner til hvorfor trening er så bra for deg

Treningsdejten

18 grunner til hvorfor trening er så bra for deg

Kostnadsfri prøvetime

Vi inviterer deg til en kostnadsfri prøvetime på 60 minutter. Du velger om du vil trene i treningsstudioet eller være med på gruppetrening.

 

Kostnadsfri prøvetime

Fyll ut skjemaet for å be om en prøvetime.

Henter personlige opplysninger…

Du har allerede et aktivt medlemskap hos oss og kan derfor ikke benytte deg av Gratis prøvetrening tilbudet. Kontakt ditt treningssenter hvis du har spørsmål om ditt medlemskap!

Du har allerede en konto hos Actic og kan derfor ikke benytte deg av Gratis prøvetrening tilbudet. Kontakt ditt treningssenter hvis du har spørsmål om ditt medlemskap!

Skriv inn et gyldig fødselsdato

Du kan dessverre ikke kjøpe medlemskap siden du er under 18 år. Hvis du tar med en forelder eller ansvarlig betaler over 18 år til treningssenteret, hjelper vi deg med å få satt opp et medlemskap.

  • Personopplysninger

    Vi behandler dine personopplysninger med det formål å administrere din avtale med oss, for å forbedre våre tjenester og for å gjøre at din opplevelse hos oss blir så god som overhode mulig. Les mer om vår personopplysningspolicy og medlemsvilkår.

  • Se vilkår

Så starter vi!