Kom igang hos Actic

Kostnadsfri prøvetrening

Hos Actic kan du alltid prøvetrene kostnadsfritt, enten sammen med en veileder eller ved å prøve en av våre gruppetreningstimer. Fyll ut skjemaet nedenfor!

Let’s go!

Ta det første skrittet med Actic

Vi har 23 treningssentre hvor du kan bli kjent med din nye treningskompis, Actic. Helt kostnadsfritt tilbyr vi deg 7 dager fri trening. Du kan trene på treningssenteret eller prøve en gruppetime.

Fyll ut skjemaet og du vil få en kode som du må vise på treningssenteret.

Henter personlige opplysninger…

Du har allerede et aktivt medlemskap hos oss og kan derfor ikke benytte deg av Gratis prøvetrening tilbudet. Kontakt ditt treningssenter hvis du har spørsmål om ditt medlemskap!

Du har allerede en konto hos Actic og kan derfor ikke benytte deg av Gratis prøvetrening tilbudet. Kontakt ditt treningssenter hvis du har spørsmål om ditt medlemskap!

Skriv inn et gyldig fødselsdato

Du kan dessverre ikke kjøpe medlemskap siden du er under 18 år. Hvis du tar med en forelder eller ansvarlig betaler over 18 år til treningssenteret, hjelper vi deg med å få satt opp et medlemskap.

  • Behandling av personopplysninger

    Vi behandler dine personopplysninger med det formål å administrere din avtale med oss, for å forbedre våre tjenester og for å gjøre at din opplevelse hos oss blir så god som overhode mulig. Les mer om vår personopplysningspolicy og medlemsvilkår.

  • Se vilkår

Så starter vi!

Kom igjen!

Takk!

Du kommer til å motta en e-post fra oss. For å benytte deg av prøvetrening vennligst fremvis e-posten til personalet på senteret.