Om Actic

Visjon og kjerneverdier

Den sunne visjonen

Vår visjon er et sunnere samfunn gjennom trening. Vi realiserer denne visjonen gjennom å inspirere og engasjere ett menneske om gangen til et aktivt treningsliv.

Actics kjerneverdier

Våre kjerneverdier er: Personlig, inspirerende, aktiv, profesjonell og ansvarsfull.

Personlig: Når du besøker Actic kan du forvente personlig imøtekommenhet og bli godt tatt vare på. Våre veiledere tar alltid utgangspunkt i dine behov og forutsetninger for å aktivt kunne hjelpe deg på beste sett.

Inspirerende: Når du blir tatt godt imot, for en positiv opplevelse og føler deg inspirert blir det lett å trene. Du får energi og lyst til å trene og ser frem til neste treningsbesøk. Vi i Actic vil være en inspirasjonskilde for deg både i fremgang og når det kan føles litt vanskeligere.

Aktiv: I Actic vil vi være engasjerte i treningen din, og slite sammen med deg. Vi tar initiativ og ser etter muligheter for at du skal oppnå dine mål.

Profesjonell: Som medlem skal du alltid kunne stole på våre råd og vår kompetanse. Alle som jobber hos Actic er kurset som veileder eller instruktør og brenner for å hjelpe deg med din trening.

Ansvarsfull: Vi vil ta ansvar for din trening, og gjør det lille ekstra for at du skal nå dine mål. Det finnes alltid noen du kan spørre om noe du lurer på, be om hjelp, tips eller inspirasjon.

Fakta, motivasjon og tips!

motivasjon

18 grunner til hvorfor trening er så bra for deg

HIT metode

18 grunner til hvorfor trening er så bra for deg

Treningsdaten

18 grunner til hvorfor trening er så bra for deg

Kostnadsfri prøvetime

Vi inviterer deg til en kostnadsfri prøvetime på 60 minutter. Du velger om du vil trene i treningsstudioet eller være med på gruppetrening.

 

Kostnadsfri prøvetime

Fyll ut skjemaet for å be om en prøvetime.

Henter personlige opplysninger…

Du har allerede et aktivt medlemskap hos oss og kan derfor ikke benytte deg av Gratis prøvetrening tilbudet. Kontakt ditt treningssenter hvis du har spørsmål om ditt medlemskap!

Du har allerede en konto hos Actic og kan derfor ikke benytte deg av Gratis prøvetrening tilbudet. Kontakt ditt treningssenter hvis du har spørsmål om ditt medlemskap!

Skriv inn et gyldig fødselsdato

Du kan dessverre ikke kjøpe medlemskap siden du er under 18 år. Hvis du tar med en forelder eller ansvarlig betaler over 18 år til treningssenteret, hjelper vi deg med å få satt opp et medlemskap.

  • Personopplysninger

    Vi behandler dine personopplysninger med det formål å administrere din avtale med oss, for å forbedre våre tjenester og for å gjøre at din opplevelse hos oss blir så god som overhode mulig. Les mer om vår personopplysningspolicy og medlemsvilkår.

  • Se vilkår

Så starter vi!