Hvorfor Actic?

En god treningskompiss

Å være medlem hos Actic skal være som å ha en skikkelig god treningskompis. Her er alle velkommen og vi møter deg alltid med et smil og oppmuntrende ord – uansett som du kommer for å svømme eller være med på en Core-time.

En kompis er en du kan spørre om alt, også når spørsmålene er av det litt følsomme slaget. Sammen med en god kompis kan du føle deg trygg, og du kan dele både de morsomme og de vanskelige tingene. Vi ønsker å være den kompisen som kommer med oppmuntrende ord, men også den genuine vennen som vet når man skal holde litt avstand. Vi er aldri den slurvete kompisen, men snarere den som holder orden og passer på at alt fungerer som det skal.
Og dette er ikke nytt for oss. Vi har hatt kompiser i treningsverdenen i over tjue år. Noen har vokst fra oss, men hver dag får vi nye kompiser som vil være med i den store gjengen av entusiastiske treningsutøvere som utgjør Actic.
Vi ønsker helt enkelt å være en kompis som man vil være sammen med, både ofte og lenge. I svømmehallen og i treningsstudioet.
Velkommen til Actic!

Treningssenter Bli medlem
Handlevogn
Prøvetren
Kunde-
service
Kundeservice