Start treningen sammen med Actic!

Akkurat nå har vi et veldig godt vår tilbud til deg som vurderer å bli medlem. Actic har 23 senter i hele landet, med tilgang til trening, og på de fleste senter også gruppetrening, bad og PT.

Tilbud på medlemskap:

NÅ – 30%!

Kampanjekode: 30WEB18

Bli medlem her!

 

Du kan benytte deg av dette tilbudet til og med 31. 07.2018.
Gjelder ikke for student, senior, bedrift eller allerede rabatterte medlemskap.
Gjelder kun med 12 måneder bindningstid og innmeldingsavgift kommer i tillegg.
Etter at bindningstiden er avsluttet går prisen over til ordinær pris. Kan ikke kombineres med andre tilbud. Personer under 18 år må kjøpe medlemskap på treningssenteret. Gjelder kun ved kjøp via actic.no .

Gjelder ikke ved følgende treningssentere: 

 

 

Kostnadsfri prøvetime

Vi inviterer deg til en kostnadsfri prøvetime på 60 minutter. Du velger om du vil trene i treningsstudioet eller være med på gruppetrening.

 

Kostnadsfri prøvetime

Fyll ut skjemaet for å be om en prøvetime.

Henter personlige opplysninger…

Du har allerede et aktivt medlemskap hos oss og kan derfor ikke benytte deg av Gratis prøvetrening tilbudet. Kontakt ditt treningssenter hvis du har spørsmål om ditt medlemskap!

Du har allerede en konto hos Actic og kan derfor ikke benytte deg av Gratis prøvetrening tilbudet. Kontakt ditt treningssenter hvis du har spørsmål om ditt medlemskap!

Skriv inn et gyldig fødselsdato

Du kan dessverre ikke kjøpe medlemskap siden du er under 18 år. Hvis du tar med en forelder eller ansvarlig betaler over 18 år til treningssenteret, hjelper vi deg med å få satt opp et medlemskap.

  • Personopplysninger

    Vi behandler dine personopplysninger med det formål å administrere din avtale med oss, for å forbedre våre tjenester og for å gjøre at din opplevelse hos oss blir så god som overhode mulig. Les mer om vår personopplysningspolicy og medlemsvilkår.

  • Se vilkår

Så starter vi!