Treningstips

Treningstips før høsten!

Vil du teste noe nytt for å sparke i gang høstens trening? Husk å bestille en kostnadsfri veiledningstime med meg, da kan vi gjennomgå programmet og målene dine. Jeg vil også allerede nå gi deg gode tips om hvordan du lykkes med treningen.

  1. Prøv å oppnå kontinuitet i treningen, gjerne ved å trene minst et par ganger i uken. Det er også viktig med variasjon. Du kan med fordel kombinere med mer muskeloppbygging. Hvis du trener mye, bør du ta minst én dag fri fra treningen hver uke, slik at kroppen kan hente seg inn igjen ordentlig.
  2. Ikke glem at et godt kosthold er alfa og omega for å gi kroppen riktige forutsetninger for å respondere på treningen. Spør oss gjerne om tips og råd om kosthold.
  3. Når du trener, må du være konsentrert og fokusert på bevegelsene du gjør, og på å trene riktig. Du må prøve å leve deg inn i bevegelsene. Kjenn kontakten med musklene du jobber med når du trener styrke, svømmer, løper osv.
[et_social_share]

En personlig trener kjenner deg godt

Personlig trener

Tenk deg å ha en person som kun tenker på hvordan nettopp din trening kan bli morsommere og mer effektiv. Som heier deg frem når du føler deg litt umotivert, og jubler sammen med deg når du når målene dine. Det kan du få hvis du skaffer deg en personlig trener.

Vil du vite mer?

Smiley

Kostnadsfri prøvetrening

Henter personlige opplysninger…

Du har allerede et aktivt medlemskap hos oss og kan derfor ikke benytte deg av Gratis prøvetrening tilbudet. Kontakt ditt treningssenter hvis du har spørsmål om ditt medlemskap!

Du har allerede en konto hos Actic og kan derfor ikke benytte deg av Gratis prøvetrening tilbudet. Kontakt ditt treningssenter hvis du har spørsmål om ditt medlemskap!

Skriv inn et gyldig fødselsdato

Du kan dessverre ikke kjøpe medlemskap siden du er under 18 år. Hvis du tar med en forelder eller ansvarlig betaler over 18 år til treningssenteret, hjelper vi deg med å få satt opp et medlemskap.

Actic Norge har 22 treningssentre hvor du kan bli kjent med din nye treningskompis. Vi tilbyr deg 7 dagers prøvetrening helt kostnadsfritt! Du kan trene styrke og kondisjon på senteret eller teste ut en gruppetreningstime. 20 av våre sentre har også basseng som inngår i treningskortet ditt. Velkommen inn!

  • Behandling av personopplysninger

    Vi behandler dine personopplysninger med det formål å administrere din avtale med oss, for å forbedre våre tjenester og for å gjøre at din opplevelse hos oss blir så god som overhode mulig. Les mer om vår personopplysningspolicy og medlemsvilkår.

  • Jeg har lest og akseptert Actic sine vilkår
  • Så starter vi!

Så starter vi!