Treningstips

Sterk og utholdende med Actic Power!

Sterk og utholdende med Actic Power!

Prøv Actics vektstangtime

Det finnes knapt et treningssenter som ikke har vektstangtime på timeplanen sin. Grunnen til det er ganske enkelt at disse timene er bra og allsidige, selv for de mindre erfarne. Å trene styrketrening i gruppe kan passe for deg om du ikke er vant med å trene styrke, eller bare liker å trene med andre.

Om du trener Actic Power regelmessig, kommer du på sikt til å kjenne alle fordelene som timen gir. Dersom du tidligere har trent BodyPump, kommer du til å kjenne igjen opplegget og mange av øvelsene. Også her handler det om å trene hele kroppen med en vektstang og vektskiver, sier Sofia Harre-Wallén, gruppetreningsansvarlig på Actic.

Dersom du er ny vil du få hjelp både med teknikk og Sofia_Harre_Wallenanbefalinger for hvor mye vekt du bør sette på stengene. Instruktørene vil vise og forklare hvordan øvelsene skal utføres samt hvor mye vekt du bør øke/minske fra forrige øvelse. Speilene i salen er også til hjelp, slik at du kan sjekke at du utfører øvelsene riktig. Eksakt hvor tungt du skal trene er opp til deg. Timen skal i prinsippet passe for alle. Ha lettere vekter dersom du er uerfaren, har kommet tilbake til trening etter en skade, eller nylig har født. Kjør på med tyngre vekter dersom du er veltrent. Pass likevel på å ikke ta i for hardt og vær nøye med teknikken.

Timen består av basisøvelser som knebøy, markløft – både vanlige og rette, roing og utfall. Ut over dette er det ulike øvelser, men man trener hele kroppen, sier Sofia.

Styrketrening gjør deg ikke bare sterkere, du får også bedre koordinasjon, kondisjon og kroppsbevissthet. Dessuten gir timer som Power, hvor man kjører mange repetisjoner av en og samme øvelse, god muskelutholdenhet.

Kombiner gjerne Power-timen med kondisjonstimer som svømming, aerobics eller løping, eller bevegelighetstimer som yoga eller Actic Dynamic flex.

[et_social_share]

En personlig trener kjenner deg godt

Personlig trener

Tenk deg å ha en person som kun tenker på hvordan nettopp din trening kan bli morsommere og mer effektiv. Som heier deg frem når du føler deg litt umotivert, og jubler sammen med deg når du når målene dine. Det kan du få hvis du skaffer deg en personlig trener.

Vil du vite mer?

Smiley

Kostnadsfri prøvetrening

Henter personlige opplysninger…

Du har allerede et aktivt medlemskap hos oss og kan derfor ikke benytte deg av Gratis prøvetrening tilbudet. Kontakt ditt treningssenter hvis du har spørsmål om ditt medlemskap!

Du har allerede en konto hos Actic og kan derfor ikke benytte deg av Gratis prøvetrening tilbudet. Kontakt ditt treningssenter hvis du har spørsmål om ditt medlemskap!

Skriv inn et gyldig fødselsdato

Du kan dessverre ikke kjøpe medlemskap siden du er under 18 år. Hvis du tar med en forelder eller ansvarlig betaler over 18 år til treningssenteret, hjelper vi deg med å få satt opp et medlemskap.

Actic Norge har 22 treningssentre hvor du kan bli kjent med din nye treningskompis. Vi tilbyr deg 7 dagers prøvetrening helt kostnadsfritt! Du kan trene styrke og kondisjon på senteret eller teste ut en gruppetreningstime. 20 av våre sentre har også basseng som inngår i treningskortet ditt. Velkommen inn!

  • Behandling av personopplysninger

    Vi behandler dine personopplysninger med det formål å administrere din avtale med oss, for å forbedre våre tjenester og for å gjøre at din opplevelse hos oss blir så god som overhode mulig. Les mer om vår personopplysningspolicy og medlemsvilkår.

  • Jeg har lest og akseptert Actic sine vilkår
  • Så starter vi!

Så starter vi!