Treningstips

Les dette før du kjøper nye treningssko

5 tips til innkjøp av treningssko

Unngå å skade føttene dine! Når sålene begynner å løsne, eller tærne kikker ut, da burde du for lengst ha byttet ut skoene dine. Trening på hardt underlag, (spesielt høyintensive timer med kjappe forflytninger i ulike retninger) med slitte såler og nedsatt fotbuestøtte, øker skaderisikoen betraktelig i knær og føtter.
– Spesielt når du begynner å bli sliten.

Her er noen tips til innkjøp av nye treningssko

1. Fokuser på funksjonen fremfor utseendet

Spør skoekspertene i butikken. De hjelper deg med å finne en modell som passer dine føtter og den treningen som du skal bruke skoene til.

2. Kjøp sent på dagen

Føttene dine hever seg utover dagen. Prøv derfor sko på ettermiddagen, slik at du er sikker på at tærne får plass.

3. Ta ikke størrelse for gitt

Hvert skomerke og hver modell har en unlik passform. Prøv ordentlig!

4. Ta med sokker

Ha på deg treningssokker når du prøver skoene.

5. Test!

Det spiller ingen rolle hvordan skoene føles når du står i ro. Løp, hopp og gjør ulike øvelser for å sjekke om de kjennes riktig.

[et_social_share]

En personlig trener kjenner deg godt

Personlig trener

Tenk deg å ha en person som kun tenker på hvordan nettopp din trening kan bli morsommere og mer effektiv. Som heier deg frem når du føler deg litt umotivert, og jubler sammen med deg når du når målene dine. Det kan du få hvis du skaffer deg en personlig trener.

Vil du vite mer?

Smiley

Kostnadsfri prøvetrening

Henter personlige opplysninger…

Du har allerede et aktivt medlemskap hos oss og kan derfor ikke benytte deg av Gratis prøvetrening tilbudet. Kontakt ditt treningssenter hvis du har spørsmål om ditt medlemskap!

Du har allerede en konto hos Actic og kan derfor ikke benytte deg av Gratis prøvetrening tilbudet. Kontakt ditt treningssenter hvis du har spørsmål om ditt medlemskap!

Skriv inn et gyldig fødselsdato

Du kan dessverre ikke kjøpe medlemskap siden du er under 18 år. Hvis du tar med en forelder eller ansvarlig betaler over 18 år til treningssenteret, hjelper vi deg med å få satt opp et medlemskap.

Actic Norge har 22 treningssentre hvor du kan bli kjent med din nye treningskompis. Vi tilbyr deg 7 dagers prøvetrening helt kostnadsfritt! Du kan trene styrke og kondisjon på senteret eller teste ut en gruppetreningstime. 20 av våre sentre har også basseng som inngår i treningskortet ditt. Velkommen inn!

  • Behandling av personopplysninger

    Vi behandler dine personopplysninger med det formål å administrere din avtale med oss, for å forbedre våre tjenester og for å gjøre at din opplevelse hos oss blir så god som overhode mulig. Les mer om vår personopplysningspolicy og medlemsvilkår.

  • Jeg har lest og akseptert Actic sine vilkår
  • Så starter vi!

Så starter vi!