Treningstips

Lær deg å trene etter HIT-metoden!

Synes du det er vanskelig å finne tid til å trene? Eller ønsker du rett og slett å få mest mulig ut av hver treningsøkt? Hos Actic trener vi etter treningsmetoden HIT (høyintensitetstrening), som innebærer at du på kun 20 minutter gir kroppen tilstrekkelig trening for å utvikles.

Vi vil at våre medlemmer skal kunne trene enkelt, sikkert og tidseffektivt på en måte som gir resultater. Ved å trene etter HIT-metoden sparer du ikke bare tid, du kan også være sikker på at treningen, når den utføres på riktig måte, gir resultater.

HIT-metoden er en velutprøvd metode der du gjennom intensiv trening i cirka 20 minutter et par ganger i uken gir kroppen tilstrekkelig trening for å utvikles. Det gjelder uansett om du er nybegynner eller på et mer viderekommet nivå.

Slik fungerer det

En treningsøkt etter HIT-metoden består av 6–12 øvelser der hver øvelse kjøres i et sett med 8–12 repetisjoner, og der det fokuseres på å utføre øvelsene riktig og belaste muskulaturen. Riktig utført HIT-trening gir en sterk og smidig kropp, samtidig som det setter fart på forbrenningen.

Vi hjelper deg med HIT-treningen!

Våre utdannede instruktører er på plass for å vise deg hvordan du trener riktig og for å coache, støtte og inspirere deg. Vi er overbevist om at dette er den beste måten å få til en variert og progressiv trening på, noe som er nøkkelen til suksess.

[et_social_share]

En personlig trener kjenner deg godt

Personlig trener

Tenk deg å ha en person som kun tenker på hvordan nettopp din trening kan bli morsommere og mer effektiv. Som heier deg frem når du føler deg litt umotivert, og jubler sammen med deg når du når målene dine. Det kan du få hvis du skaffer deg en personlig trener.

Vil du vite mer?

Smiley

Kostnadsfri prøvetrening

Henter personlige opplysninger…

Du har allerede et aktivt medlemskap hos oss og kan derfor ikke benytte deg av Gratis prøvetrening tilbudet. Kontakt ditt treningssenter hvis du har spørsmål om ditt medlemskap!

Du har allerede en konto hos Actic og kan derfor ikke benytte deg av Gratis prøvetrening tilbudet. Kontakt ditt treningssenter hvis du har spørsmål om ditt medlemskap!

Skriv inn et gyldig fødselsdato

Du kan dessverre ikke kjøpe medlemskap siden du er under 18 år. Hvis du tar med en forelder eller ansvarlig betaler over 18 år til treningssenteret, hjelper vi deg med å få satt opp et medlemskap.

Actic Norge har 22 treningssentre hvor du kan bli kjent med din nye treningskompis. Vi tilbyr deg 7 dagers prøvetrening helt kostnadsfritt! Du kan trene styrke og kondisjon på senteret eller teste ut en gruppetreningstime. 20 av våre sentre har også basseng som inngår i treningskortet ditt. Velkommen inn!

  • Behandling av personopplysninger

    Vi behandler dine personopplysninger med det formål å administrere din avtale med oss, for å forbedre våre tjenester og for å gjøre at din opplevelse hos oss blir så god som overhode mulig. Les mer om vår personopplysningspolicy og medlemsvilkår.

  • Jeg har lest og akseptert Actic sine vilkår
  • Så starter vi!

Så starter vi!