Treningstips

Enkel trening

Den beste treningen er den som det faktisk blir noe av

Ta med deg treningen på ferie i form av lette redskaper du kan ta med deg overalt. Du kan fint trene gjennom større deler av kroppen uten redskaper også, med armhevninger, dips på stol, chins i tre, hopp og crunches. Men treningen kan bli både morsommere og mer utfordrende med noen enkle redskaper!

Hopprep_hemsidan

Hoppetau

Trener kondisjon, koordinasjon og balanse.

Axellyft_hemsidan

Skulderløft med strikk

Trener skuldre og stabilitet i overkropp.

Strekk deg og trekk inn magen. Ha lett bøyde armer gjennom hele bevegelsen, og la skuldrene gjøre jobben. Stans når armene er rett ut, og ikke gå hele veien ned, for da får skuldrene hvile. Prøv å gjøre som på bildet!

Armhav_hemsidan

Armhevninger på ball

Trener armer, skuldre, bryst og overkropp skikkelig.

Spenn magen for å unngå å svaie, så tar du en vanlig armhevning. Ha ballen på knærne, så blir det litt lettere!

Rodd_hemsidan

Ro med strikk på ball

Trener rygg, armer og kjernemuskulatur.

Strekk deg og sug inn magen for å aktivere magemusklene. Prøv å få skuldrene bakover, slik at du kan presse skulderbladene mot hverandre. Følg med frem med skuldrene, og strekk deg ordentlig uten å bevege på kroppen. Prøv å få skuldre og skulderblader til å gjøre jobben!

Biceps_hemsidan

Biceps på ball

Trener biceps og kjernemuskulatur.

Akkurat som vanlig når du sitter på en pilatesball, kan du suge inn magen og strekke deg. Sett føttene på strikken og reguler motstanden ved å sette føttene bredt. Prøv å holde overarmene stille, på linje med kroppen hele tiden.

[et_social_share]

En personlig trener kjenner deg godt

Personlig trener

Tenk deg å ha en person som kun tenker på hvordan nettopp din trening kan bli morsommere og mer effektiv. Som heier deg frem når du føler deg litt umotivert, og jubler sammen med deg når du når målene dine. Det kan du få hvis du skaffer deg en personlig trener.

Vil du vite mer?

Smiley

Kostnadsfri prøvetrening

Henter personlige opplysninger…

Du har allerede et aktivt medlemskap hos oss og kan derfor ikke benytte deg av Gratis prøvetrening tilbudet. Kontakt ditt treningssenter hvis du har spørsmål om ditt medlemskap!

Du har allerede en konto hos Actic og kan derfor ikke benytte deg av Gratis prøvetrening tilbudet. Kontakt ditt treningssenter hvis du har spørsmål om ditt medlemskap!

Skriv inn et gyldig fødselsdato

Du kan dessverre ikke kjøpe medlemskap siden du er under 18 år. Hvis du tar med en forelder eller ansvarlig betaler over 18 år til treningssenteret, hjelper vi deg med å få satt opp et medlemskap.

Actic Norge har 22 treningssentre hvor du kan bli kjent med din nye treningskompis. Vi tilbyr deg 7 dagers prøvetrening helt kostnadsfritt! Du kan trene styrke og kondisjon på senteret eller teste ut en gruppetreningstime. 20 av våre sentre har også basseng som inngår i treningskortet ditt. Velkommen inn!

  • Behandling av personopplysninger

    Vi behandler dine personopplysninger med det formål å administrere din avtale med oss, for å forbedre våre tjenester og for å gjøre at din opplevelse hos oss blir så god som overhode mulig. Les mer om vår personopplysningspolicy og medlemsvilkår.

  • Jeg har lest og akseptert Actic sine vilkår
  • Så starter vi!

Så starter vi!