Treningstips

Bruk treningsrommet på hotellet

Bruk treningsrommet på hotellet

Selv om det ofte bare dreier seg om et par håndmanualer, en matte og en ball, går det definitivt an å få trent hele kroppen. Begynn dagen med en økt rett etter frokost, så har du resten av dagen til å gjøre hva du vil med.

Det trenger ikke ta mer enn 15–20 minutter, og det er faktisk bare 2% av dagen din.

Dip

Dips på stol

Trener bryst, triceps og skuldre
Hjelp til med bena hvis du synes det er tungt!

utfallskliv
Knebøy med ben på stol

Trener ben og bakende.
Strekk på overkroppen og legg tyngden på fremre ben!

rodd med vaska
Roing med veske

Trener rygg og biceps.
Pakk vesken med passe stor vekt. Rett deg opp, stikk brystet frem og bøy deg frem med lett bøyde knær. Fokuser på å få skuldrene bakover og knipe sammen skulderbladene!

[et_social_share]

En personlig trener kjenner deg godt

Personlig trener

Tenk deg å ha en person som kun tenker på hvordan nettopp din trening kan bli morsommere og mer effektiv. Som heier deg frem når du føler deg litt umotivert, og jubler sammen med deg når du når målene dine. Det kan du få hvis du skaffer deg en personlig trener.

Vil du vite mer?

Smiley

Kostnadsfri prøvetrening

Henter personlige opplysninger…

Du har allerede et aktivt medlemskap hos oss og kan derfor ikke benytte deg av Gratis prøvetrening tilbudet. Kontakt ditt treningssenter hvis du har spørsmål om ditt medlemskap!

Du har allerede en konto hos Actic og kan derfor ikke benytte deg av Gratis prøvetrening tilbudet. Kontakt ditt treningssenter hvis du har spørsmål om ditt medlemskap!

Skriv inn et gyldig fødselsdato

Du kan dessverre ikke kjøpe medlemskap siden du er under 18 år. Hvis du tar med en forelder eller ansvarlig betaler over 18 år til treningssenteret, hjelper vi deg med å få satt opp et medlemskap.

Actic Norge har 22 treningssentre hvor du kan bli kjent med din nye treningskompis. Vi tilbyr deg 7 dagers prøvetrening helt kostnadsfritt! Du kan trene styrke og kondisjon på senteret eller teste ut en gruppetreningstime. 20 av våre sentre har også basseng som inngår i treningskortet ditt. Velkommen inn!

  • Behandling av personopplysninger

    Vi behandler dine personopplysninger med det formål å administrere din avtale med oss, for å forbedre våre tjenester og for å gjøre at din opplevelse hos oss blir så god som overhode mulig. Les mer om vår personopplysningspolicy og medlemsvilkår.

  • Jeg har lest og akseptert Actic sine vilkår
  • Så starter vi!

Så starter vi!