Bedre Vaner

Tren sammen med en kompis

Tren med en kompis

Er det vanskelig å komme seg på trening? Gjør en avtale med en kompis! Da må du møte opp til avtalt tid, for du dropper ikke ut når du vet noen venter på deg. Å trene sammen med andre er dessuten veldig effektivt for dine resultater. Her er fem ekstra grunner til hvorfor du snarest skal skaffe deg en treningskompis!

1. To fluer i en smekk

Har du aldri tid til å møte venner? Slå to fluer i en smekk og kombiner en effektiv treningsøkt med en hyggelig og sosial tid sammen. Den positive energien sammen med føle-seg-bra endorfinene fra treningen gjør din trening til en humørtopp. Da er også sjansen betydelig større for at det blir noe av også neste treningsøkt.

2. Sammen mot målet

Å jobbe sammen mot et felles mål er både morsomt og inspirerende. Når du føler deg svak kan kompisen din være der for å støtte deg, og vice versa. Men dere behøver selvfølgelig ikke å ha samme mål, dere kan motivere hverandre på veien allikevel. Du er kanskje en mester på å ta teten under svette løpeintervaller mens din kompis får deg til å gi alt under tunge styrkeøvelser. Ta vare på hverandres sterke sider…

3. Levende treningsredskap

… Og hverandres kropper! Parøvelser er en effektive måte å trylle frem en kombinasjon av melkesyre og latter. Ta knebøy med din kompis på ryggen, kjør trillebår med hverandre eller finn frem hansker og kjør en høyintensiv bokserunde. La fantasien løpe fritt.

4. Du trener hardere

Å måle seg mot sin treningskompis gir resultater, det viser blant annet en studie i tidskriftet Psychology of Sport and Exercise. Forskerne lot to grupper stå i planken så lenge de orket. Den første gruppen fikk deretter vite hvor lenge de andre hadde stått, mens den andre gruppen ikke fikk noen informasjon og sammenligne seg med. I neste runde orket den første gruppen stå 5% lengre i plankeposisjon, men den andre stod 18% kortere. Konklusjon: Du tar deg ut mer hvis du trener sammen med andre enn om du er alene under øvelsen uten å kunne måle deg mot noen.

 

[et_social_share]

En personlig trener kjenner deg godt

Personlig trener

Tenk deg å ha en person som kun tenker på hvordan nettopp din trening kan bli morsommere og mer effektiv. Som heier deg frem når du føler deg litt umotivert, og jubler sammen med deg når du når målene dine. Det kan du få hvis du skaffer deg en personlig trener.

Vil du vite mer?

Smiley

Kostnadsfri prøvetrening

Henter personlige opplysninger…

Du har allerede et aktivt medlemskap hos oss og kan derfor ikke benytte deg av Gratis prøvetrening tilbudet. Kontakt ditt treningssenter hvis du har spørsmål om ditt medlemskap!

Du har allerede en konto hos Actic og kan derfor ikke benytte deg av Gratis prøvetrening tilbudet. Kontakt ditt treningssenter hvis du har spørsmål om ditt medlemskap!

Skriv inn et gyldig fødselsdato

Du kan dessverre ikke kjøpe medlemskap siden du er under 18 år. Hvis du tar med en forelder eller ansvarlig betaler over 18 år til treningssenteret, hjelper vi deg med å få satt opp et medlemskap.

Actic Norge har 22 treningssentre hvor du kan bli kjent med din nye treningskompis. Vi tilbyr deg 7 dagers prøvetrening helt kostnadsfritt! Du kan trene styrke og kondisjon på senteret eller teste ut en gruppetreningstime. 20 av våre sentre har også basseng som inngår i treningskortet ditt. Velkommen inn!

  • Behandling av personopplysninger

    Vi behandler dine personopplysninger med det formål å administrere din avtale med oss, for å forbedre våre tjenester og for å gjøre at din opplevelse hos oss blir så god som overhode mulig. Les mer om vår personopplysningspolicy og medlemsvilkår.

  • Jeg har lest og akseptert Actic sine vilkår
  • Så starter vi!

Så starter vi!